Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
denes242
aktív tag
linux power [link]
cpu-z nem indult a windows emulatorban, azert nincs a kepen
es azert ilyen lassu, mert multithread nem megy (illetve lassabb, ha bekapcsolom)
szerk: a kepen lathato, hogy az everest bedokkolt a KDE-s system tray-embe
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
Megy ez még....csak be kell állítani mindent rendesen

ez az én eddigi legjobb elért eredményem[link]![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a049.gif)
[Szerkesztve] -
subaruwrc
félisten
[link]
ennyire tellette.....
-
Lalaboy
őstag
Ez eddig a legkitunobb tuninglap, amit eddig a kezeim koze kaparintottam.

-
DeadMeat
nagyúr
[link]
ezt kifelejtetted kedves topiknyito
legyszi potold 
-
Lalaboy
őstag
Megkaptam az infot a ''ramgyilkos'' beuzemelesehez.

-
westlake
félisten
igaz, eleg erdekesen fogalmaztam meg.. rios azert nem ugy ertette, hogy hibas a cl3, mint az i965-nel, hanem hogy szerinte nincs ra szukseg, hiszen cl4-el is brutalis eredmenyeket lehet elerni.. az mas kerdes, hogy eddig csak quad procikkal lattunk p35-os eredmenyt
a winrar igenis nagyon erzekeny az idozites manipulasara.. a ''meg'' szo nalam azt jelenti jelen esetben, hogy nem tartunk a p35 tuningnal ott, hogy cl3-as beallitasokaon gondolkodjanak az emberek
(lehet, hogy egy extrem 2.8 voltos fesszel pl menne 950mhz-en cl3-ban, ami tuti megharapna amostani cl4 1100mhz-et)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
egyszeruen nem tudom megerteni, hogy miert olyan nehez 4 ablakot megnyitni egy teszt utan.. nem hiszem, hogy tul sokat kernek.. mindegy.. meghajlok a nep akarata (lustasaga) elott es matol megelegszem a 3 cpu-z + winrar ablakkal
(egyebkent meg amyugy sem mukodik p35-el a 3.2-es memset..legalabbis ezt hallottam)
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Melegitem a konfigot! [link]

Holnap odalepek neki!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
edes, draga szivem.. tajekoztatnalak, hogy letezik mar eleg regota 1.40-es cpu-z, ami tokeletesen kezeli a p35-os chipsetet.. keretik azt hasznalni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#1464: a kulon lista nekem is egybol beugrott
#1466: profital, csak eppen jelenleg meg nincs letjogosultsaga.. (winrar taltos, ha a cl 3
)
mindeki lathassa, hogy kicsit alakitottam a listan.. szerintem magatol ertetodik, hogy egy 2 magos proci nem veheti fel a versenyt egy quad-al.. -
R.P.
aktív tag
Ööö nem tudom meg merjem-e mondani, de nekem egy csodálatos ASUS P4VP-MX lapon 1700Mhz-es Celeronnal és 512Mb DDR 266-os rammal kereken 90 (!) lett...
-
RI/OS
addikt
adtam még egy kicsit a szájának XD
idözitések
4-4-4-3-2-25-2-2-2
2629 valid:[link] -
RI/OS
addikt
semmit.... cl4 minél magasabb mhzen....
1.39es cpu-z memoriafüle nem megy a p5k deluxeal.
[Szerkesztve] -
RI/OS
addikt
P5k Deluxe
Q6400ES 447*8
1118 cl 4-4-4-3 @ 2,55v
[link] -
Rusher
őstag
Üdv. Mindenkinek, van egy új eredményem [link]
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a049.gif)
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
P35 [link]
Kesobb leirom a ramok mennyin, es milyen idozeitessel voltak. -
-
ROBERTOH
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Ez velem is megtörtént egy másik fórumban. Nélkülem is ment tovább az élet, sőt fejlesztettek az ötletemen, és amikor visszatértem, akkor tudomásul vettem ezt. Ezt pedig azért tettem, mert a topic a közösségért van, nem pedig az alkotójáért, hiszen az alkotó mitsem ér a topicjával a közösség nélkül. És ha a közösség mást akar, akkor ''vagy megszokik, vagy megszökik''.

Nekem csak annyi a problémám a listáddal, hogy a frissítés nagyon ritka (ez előtt két hónapja volt), és így semmi értelme nincs a versengésnek. Ha hetente többször frissítenéd, és engednél a közösségnek (pl.: nem szólnád le őket, ha nem csak eredményt írnak be, 200s-nél kevesebb ideig futtatott benchmark-al is fel lehetne kerülni), akkor szerintem nem lenne semmi probléma.
És bocs, hogy ezt nem privátba írtam, de úgy gondoltam, hogy ennek itt a helye.
-
westlake
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
minden rosszindulat nelkul: kosznom, hogy az #1431-ben leirt keresemet teljesen figyelmen kivul hagytad
topikot nyitni nem nagy kunszt, de megis nekem jutott eszembe.. ha nem tettem volna meg, akkor lehet, hogy meg azota se lenne ilyen topik.. epits fel egy homokvarat, aztan hagyd ott egy idore.. biztos teged sem zavarna, ha visszaterve azt latnad, hogy masvalaki hozzaepitett es kicsit at is alakitotta.. biztos nem zavarna..
gyozkodni senkit sem fogok, csak hangot adtam annak, hogy szerintem nem korrekt az eljaras.. ennyi..
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nézd az everest ablakot.

A cpu-z valamiért a 6x-szorzos frekit mutatja, holott a cpu-optionsban, kikapcsoltam az eistet meg a többit is, tehát krvára nem értem, miért rakta le egyből 6x-re.
westlake. Minden rosszindulat nélkül kérdezném meg, ami ahogy látpm, többeknek is szúrja a szemét, hogy attól, hogy Te nyitottad valaha ezt a topicot, ami ugye annyira azért nem egy nagy kunszt, hiszen egy érdekesnek tartott témával kapcsolatban mindenki tud topicot nyitni, ill. h PH-nagyúr a rangod, miért gondolod azt is, hogy itt csak az lehet, amit Te mondasz?
Ne érts félre, tisztelem szakmai tudásodat és erőssen masszívnak mondható szakmai múltadat
, de, talán ha egy elfogadható, v fogalmazzak úgy, mindenkinek könnyebben emészthetőbb válasszal szolgálnál, talán sokan megnyugodnának. -
westlake
félisten
winrar 3.70 beta8 [link]
Bugs corrected:
a) WinRAR shell extension did not work in Windows NT 4.0;
b) when unpacking ZIP archives in command line mode WinRAR
returned ''write error'' (numeric 5) code in situations
when it should return ''create error'' (numeric 9).
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha nem tetszik valami, akkor nyugodtan elsirhatod a banatodat.. privatban.. gondolom meg remlik, hogy ez a winrar-os topik.. ezuton tajekoztatnek mindenkit, hogy ha baja van barmivel is, akkor privatot irjon, ne pedig a topikot ''szemetelje''.. koszonom!
#1426: sajnos nincsen a kepen minden ablak
#1430: ez kozel sem felel meg a valosagnak.. a procisebesseg ennel a tesztnel eleg keveset szamit.. sokkal inkabb erzekeny az idozitesekre..
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
UPDATE:[link]

Amikor már majdnem utolértem, megint elhúzott..
Nem baj, ram mhz-ben legalább befogtalak..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Áhh.. „engedély”, meg „kizárólagos jog”… Kár ezért a jó kis topikért! Most megint az lesz, hogy visszajött westlake, mint régen, hogy nem „szabadott” csak szigorúan a winrar eredményeket közölni, már a tuning eszmecserének sem örült.
Ha átmentek máshova, valaki dobjon már meg 1 linkkel, hogy hol keressem!!
thx -
westlake
félisten
[link]
jelentem, mindenkit beirtam (frissitettem a regi eredmenyeket), akik eleget tettek a kovetelmenyeknek.. nem gyozom elegszer hangsulyozni: 3 cpu-z kep, egy winrar, es egy memset! mellekesen jegyeznem meg, hogy senkinek nem adtam arra engedelyt, hogy a topikot hasznalva mas oldalakra irkaljon ki eredmenyeket
ha mar vettem a faradtsagot, hogy inditsak egy ilyen jellegu topikot, akkor megillet az a kizarolagos jog, hogy a linkelt eredmenyeket en tegyem be a listamba
(igaz, hogy elhanyagoltam a topikot, de az ember mindig visszater a gyokerekhez
) -
westlake
félisten
visszatertem

vegignezem az osszes hozzaszolast (persze csak azokat, amiket meg nem olastam) es minden olyan eredmenyt beirok, amik megfeleltek a kovetelmenyeknek...
mod: ja es keretik a topik temajaval foglalkozni

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De tobb, mint egy orat szivtam es eluszott a lap garija, ami nem tulzottan zavar!

a winrar igenis nagyon erzekeny az idozites manipulasara.. a ''meg'' szo nalam azt jelenti jelen esetben, hogy nem tartunk a p35 tuningnal ott, hogy cl3-as beallitasokaon gondolkodjanak az emberek
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Na mind1. Töltösödé le az 1.40-et
)