Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokk.
tag
westlake felkerülök a listára?
Üdv. -
smokk.
tag
Csatlakoznék..csináltam egy benchet..
Megpróbálom még kicsit feljebb tornázni
X2 3600@2500Mhz,512Mb Kingmax Mars 667@834Mhz 5-5-5-15-2T
1021 Kb/s
http://kepfeltoltes.hu/view/061104/winrarbenchsmokk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Csak 200megáig hagytam,nemgyőztem kivárni
Üdv.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
CL 4 !-3-3-4
milyen lehetne cl3mal... 
[link] -
westlake
félisten
pont azon merengtem, hogy mennyire jol tapasztalhato, hogy fsb400 felett mennyire nem aranyos a savszelesseg.. ddr800 es ddr900 kozott jo ha 140kb/s klonbseg van.. ddr700 es ddr800 kozott meg ennek a tobbszorose..
mod: a lista frissitve [link]
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
Back to P5W DH , sajnos csak 2.25 ot tudtam adni a ramokat MAX, es eztis modal!! Szoval 2.25v-t ( realis ) kaptak a ramok
.
[link]
[link]
[link]
Furcsa, hogy a vMCH nal is, ilyen nagy dropot tapasztalok ( XBX nel is, az elozo P5W DH nal is, ( pl 1.65 biosbol, 1.3 kimerve!! )) . Holnap megprobalom mas tappal.. -
Zoli329
addikt
Üdv!
Futtattam egy tesztet a jelenlegi optimális beállításaimmal: (nem ez a vége a rendszeremnek)
[link] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
tudom, hogy fajdalmas dolog elismerni, de kenytelen leszel ra.. azt is tudom, hogy nagyon szeretitek az a lap+proci parost, de sajnos az a kombo keves a magas memoriasavszelesseghez.. sokszor leirtam mar es valoszinuleg olastad is, csak tudatt alatt nem akarod elfogadni

1. i965 + allendale-el nem lehet magas savszelt elerni (csak i975+conroe-val)
2. a p5bd-ben (vagy minden i965-is lapban) bugos a cl 3.. csinaltam tesztet, megtekintheto..
a memoriaszorzo hasznalata jo otlet, csak eppen azzal sem fogsz tovabb jutni, mint 1:1-ben
(i975-nel 4:5 1000mhz cl 3 3 3 4 kb. annyit hoz, mint 1:1 850mhz cl 3 3 3 4)
a winrar bench reszevel semmi baj nincsen.. nagyon is jo a real savszel lemeresere..
megint mas kerdes, hogy ha cl 4 4 4 4-ben felmentek mondjuk 1:1 1050mhz-ig, akkor everestben egy szep olvasasi sebesseget es egy brutalis (kb. 9600-as olvasast) lehet elerni..
csak az a baj, hogy valodi ''ereje'' mar nem annyira van (ala winrar)
#165: tudom, hogy tweak.. en igy hivom
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
kezd elegem lenni winrar bench-ből.. akárhogy is küldöm a memókat, 1600mb/s fölé nem birok menni.. pedig már jócskán 800 3-3-3 fölött voltam.. de 1100 4-4-3 se hatja meg.. egyszerüen Allendale kevés a 2mb/sec megközelitéséhez
vagy 3v fölött kéne adnom a memóknak, de egyelöre nem akarom kinyirni őket.. -
-
Ati007
őstag
westlake vajon nekem miért olyan alacsony 1636nál feljebb nem tudok menni 3.6on ramok 1:1ben 4.4.3.4 ?
-
westlake
félisten
frissitettem, kiegeszitettem, javitottam
[link] -
Lalaboy
őstag
A CPU advanced-ben minden Speedstep-el kapcsolatos dolgot kikell loni! A tRFC nagyon magas, leveheted akar 28-ra is, adj feszt a ramoknak, birniuk kell es csokkentsd az idoziteseket 4-4-3-8-ra! Ha nem birjak a memoriak 4-4-4-8-ra! Probald ki!

Itt egy P5B Dlx-el elert eredmenyem:[link]
A 975-os alaplapommal sokkal jobb eredmenyeket erek el!
[Szerkesztve] -
Relic81
tag
Dram Write Recovery time :6
DRAM TRFC: 42
TRRD : 10
Rank Write to Read delay :10
Read to Precharge delay :10
Write to precharge delay :10
ezeket még tudom varálni,de ez már magas
-
Relic81
tag
na tuti valamit a biosban nem jól állítottam be...
de mit ?
-
dante3
addikt
Nekem csak 1253 pont, mondjuk minden alapon megy!
-
Relic81
tag
Feladom!

ASUS P5B Deluxe, E6400 @3.4Ghz(fsb 425), 1GB Kingmax Mark DDR2 800Mhz.(1:1 4-4-4-12 )
Winrarban 1296 pontot csinál...nevetséges. -
DeadMeat
nagyúr
Hat futtattam en is 1 et.Eleg szerenyke:[link]
-
éN79
addikt
Sirály, a 4800-as X2-m kemény 515-öt dob, minden alapon, mem időzítések 3-3-3-8. Hát ez elég gyérnek tűnt, asszem...

-
Pietrosz
addikt
#69?
Stabil, már nem egy képpel bizonyítottam
-
M3kk
őstag
válasz
westlake
üzenetére
En kell elmagyarazzam? Oda szepen leirtad, hogy mi kellene a kepen rajta legyen, errefel semmit sem tartottal be
Keplopo : Print Screen gomb, utana Start>Run>mspaint >> ctrl+v 
A BDX ben az egyik mag sokkal lasubb mint a masik, azert csak ennyi nekem a BW..
Valaki egy nem multithreadingolt teszte meg tudna nezni 9 x 400 on 1:1 3-3-3-8 al? Kosz.. -
westlake
félisten
miert? magyarazd mar el, hogy miert kellett volna barmi mast tennem a kepre?
egyebkent ezt nem is azert csinaltam, hogy ide betegyem.. igy alakult.. se keplopom, se semmilyen egyeb progimnem volt, amikor ezt csinaltam.. de megigerem neked, hogy legkozelebb minden sajat magam altal tamasztott elvarast teljesiteni fogok.. -
M3kk
őstag
''a ph-s topikba linkelt kepeken keretik ezeket szerepeltetni: cpu-z - cpu + motherboard + memori, winrar ablak, memset ablak
mindenki legyen szives legalabb 1000mb-ig hagyni a tesztet, mert ez megmutat nemi stabilitast is'' haha
-
westlake
félisten
frissitettem kispajtasok

[link]
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
Javitottam az alaplappal&memoriaval eddig elert legjobb eredmenyemen.

A WinRAR-t 1000Mb fole engedtem a memoriastabilitas biztositekakent!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

upp! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

milyen lehetne cl3mal... 

)