- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Nem annyira nehéz vele dolgozni8, bár voltak vele gondjaim. Hgoy miéret? Mert ez a ház 2 féle parafával van bevonva. az eleje szvsz jó minőségűből, a többi meg nem. Vagyis nagyobb darabos parafa, több lukkal, így kjönnyebben is töedezettÉn sniccerrel vagdostam, nem kell fűrész, mert azzal csak tönkreteszed, mert a fogak szétdarálják
Levágtam a méret fölé a parafaát aztán az éleket lecsioszoltam, bár néha még itt is töredezett. Úgy lehet jól csiszolni, ha előtte pl le van lakkozva és utána csiszolod, na úgy frankón lehet csiszolni, nemnagyon töredezik. A ragasztással meg óvatosan, mert sem a parafa, sem a gép fémháza nem sűrűn szívja be a ragasztót. Árat így hirtelen nem tok mondani, de nem olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest