Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
Huh ezt nem tudtam de akkor lehet megis valami kis laptop lesz inkabb a befuto es hanyagolom a tablet temat.

Azert koszi sracok.
-
whYz
őstag
Koszonom a valaszokat.

Igazabol eddig a windows RT tetszik a legjobban, mert az is tud mindent es tul sok komolyabb jatekra nincs szuksegem. Office megy rajta rendesen, netezni is lehet vele, meg gondolom van 1-2 angry birds szeru jatek, ugye?
Mindenkepp szeretnek hozza egy Type Cover-t, vagy nokia 2520 eseten egy power keyboardot.
Ezekkel mennyire lehet jol gepelni egy laptophoz kepest? Hozzak azt a szinvonalat? Nekem azt mondtak sokan, hogy ezek nem alkalmasak komolyabb gepelesre, igaz ez?
-
whYz
őstag
Sziasztok
Nem talaltam megfelelobb topicot, remelem jo helyre irok.
Szeretnek tabletet venni amit hasznalnek asztalon billentyuzettel, munkara(email, doksi szerkesztes stb), alapszintu jatekokra es netezesre.
Az eddigi kiszemeltjeim:
iPad Air
Surface 2
Galaxy Note 10.1 (2014)esetleg meg a Surface Pro 3.
Nem tudom, hogy melyik oprendszer lenne a legmegfelelobb szamomra ilyen mindenes tabletnek.
Esetleg ilyen arban lenne meg valami mas alternativa amit erdemes lenne megfontolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Wise (ex-TransferWise)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest