Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Droidos tabletet én nem tudom ilyennek elképzelni, tartalomfogyasztásra jó, másra nem. A másik kettő meg preferencia kérdése.
Ha azt nézzük, akkor a surface áll a legközelebb az asztalihoz, szokni nagyon nem kell, a funkcióit ismered. iOs megint más, de arra már inkább mondanám, hogy lehet rajta dolgozni.Hasonló cipőben járok én is és bár ennyi pénzem nincs rá, de win-ben gondolkodok, mert akárhonnan próbálom megközelíteni folyton arra jutok, hogy nekem gyakorlatilag egy hordozható asztali windows kell, ehhez ez áll a legközelebb és mivel notebook-ot nem akarok marad a tab, amire meg tudok billencset csatlakoztatni.
Ha volna rá keret akkor gondolkodás nélkül surface-t vennék. -
Romvr
őstag
iOS vs Windows 8.1 vs Android
Ehhez a következő összehasonlítást tudom neked csinálni:
- Androidos tablet: Mindig kell hozzá egy PC hogy zenéket, fájlokat másolj rá. A legtöbb funkcióhoz külön-külön alkalmazást kell használni (PDF-hez Adobe, Office-hoz QuickOffice, RTF-hez megint más...stb.) szóval csak korlátozottan működik önmagában. Én nem szeretem mert néha többet kell konfigolni mint egy Windows-t hogy normálisan menjen. Viszont van belőle 16:9-es képaránnyal gyártott modell (kismilliónyi) amin élmény filmet nézni.
- iOS tablet: Szerintem az iTunes-al elmondtam mindent... szintén kell hozzá egy PC amivel együtt tud működni, anélkül meg vagy lőve. Noha a leggördülékenyebb rendszer a világon és az iPad magasan veri a mezőnyt üzemidőben... csak az a fránya 4:3-as (körüli) képarány ne lenne.

Volt iPad-em és imádtam, de folyton korlátokba ütköztem.- Windows: Lényegében kivált minden egyéb eszközt. Egy laptop, ráhegesztett billentyűzet nélkül. Ennek megvannak a jó és rossz oldalai szintén, de személyes tapasztalat alapján több a jó mint a rossz. Egyedül itt érzem hogy azt csinálok vele amit akarok, nem vagyok korlátozva semmiben. A jól bevált és unalomig ismert alkalmazásokat tudom futtatni azok minden funkciójával, plusz ott vannak a Metro alkalmazások amikből szintén akadnak jók és hasznosak.
Szóval te döntesz a végén, de összegezned kell magadban hogy mi élvez előnyt nálad, mire szeretnéd használni, mire lenne jó ha még használhatnád alkalmanként és aztán vedd meg ami neked megfelel.

-
joergie
őstag
Aki ide jön, az elfogult az adott témában kiemelt oprendszer iránt. Senki más nem fogja tudni, hogy melyik oprendszert preferálod, CSAK TE. Nyilván amelyiket jobban ismered, inkább azt választod. Ne várd el mástól, hogy helyetted döntsön. Eljutottál odáig, hogy neked kell dönteni. Nehéz? Ez van. Ha nem tudsz dönteni, ne dönts. Ez a negyedik opció, ennyit tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mikrotik routerek
- YouTube
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest