- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
cinkoxid #968 üzenetére
USB-s kütyükkel teljesen korrektül megy minden, csak a bluetooth-al van baja. Elemeket pár napja töltöttem így azzal nem lehet gond, meg mint írtam laptopon tökéletesen ment ma mind a kettő. A BT erejével sincs gond, mert működik 5 méter távolságból, azaz érzékeli az eszközöket, sőt telefonnal még fájlt is cseréltem. Csak néha egyszerűen megőrülnek az eszközök. Ráadásul az esetek 90%-ban 30cm-en belül van mind a két eszköz.
USB-vel az a baj, hogy amikor le van merülve a készülék akkor kiesik a játékból. Ezért is vettem BT eszközöket. Meg azért mert a billentyűzet nagyon tetszett, mind méretileg, mind kinézetileg. Illetve utálom a kábel rengeteget ezt pedig tudom használni több készülékhez is átdugdosás nélkül.
Ha lenne rajta egy teljes értékű USB port még pluszban akkor tuti rácuppantanék egy logitech microReciever-es kombót ami eddig minden eszközömmel tökéletesen ment. Még csak ki se lógna nagyon a gépből.
Na mindegy, majd legközelebb erre is odafigyelek tablet vásárlás előtt.Addig meg tesztelem a frissített drivereket és UEFI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest