Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére

Milyen 50 mega? Hol? Mobilon örülök ha épp van 3G-m s légvonalban nincs 20 km-re Pécs, az a hülye oszlop meg itt van (hogy székelyesen mondjam) ehelyt velem szemben. Az utcában a Telekom hálózata olyan szinten van, ahogy a matávtól megkapták, gyak. esélytelen a net (volt képük azt mondani, hogy ha kifizetem a korszerűsítést, akkor lesz), UPC szarik a pár ezres városokra, maradt a szekszárdi Tarr János Úr (a hivatal, a polgár, a Jenő helyett János, akivel azért egy pohár bor mellett eldumálnék, hogy kell-e adjak kölcsön), elméleti maximum 40M, de gyak. a 30M net sem mindig garantált, így annál feljebb nem bátorkodtam, mert hát a végén vagyok a madzagnak, (Hát hol lennék? Persze, hogy a végén.) Ja s úgy zárójelben a 30M-ért 7500-at azért legombolnak, de van az országban számos olyan ember, aki 10M-ért ennyit vagy még többet fizet, vagy szerencsétlen volt osztálytársam, aki a 2000-es évek közepén még mindig betárcsázóst használt, mert nem volt más.
Vannak városok, s van azokon kívül is élet! S bármily hihetetlen is, mi vagyunk többen.

Szóval velem az nem esik meg, hogy a homevideo elszabadul a felhőben!Nem érdemes ezen sokat kattogni (engem pl. abszolúte nem zavar, hogy ipad-et ajánlasz mindenkinek, sőt eddig fel sem tűnt). Ahonnan indult ez az egész... aki ajánlatot kért, hogy mi legyen haverjának, mert hogy nála van egy opendott, de az a 300megás pdf-ekkel nem birkózik meg, de azért nézte a lark-ot szintén 30-ért, de jó lesz az ipad is... Na azért...
Esszük itt egymást, miközben valakinek annyira mindegy, hogy 30 vagy 100? Szóval azért ez így elég fura hozzáállás, ha van 100 ezrem tabletre, akkor nem érdeklődök a 30 ezres iránt. Ha spórolni akarok, akkor viszont hiába van 100 ezrem, tabletre nincs 100 ezrem. Szóval nyilván nem az Ő hibája, lehet árat nem is egyeztettek, (én ilyen hibába nem esnék), viszont mint látom titeket rendesen megkavart, teljesen jogos volt a feltételezés, hogy 30 ezer körüli árkategóriában keres...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest