Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz peterk #2324 üzenetére

Ó, nem is gondolnád, hogy egy kis kreativitással mi minden megoldható Androidon. Ha valami mégsem, akkor még mindíg meg lehet próbálni az Android megkerülésével, Terminal Emulator -ban, közvetlenül a kernellel kommunikálni. A Linux shellparancsok nagyrészt működnek Androidon is. Tény, hogy akadnak gondok az érintésérzékelés és a giroszenzor hiánya miatt, de egyáltalán nem olyan gáz és inkább csak a játékoknál bukik ki. Én viszont nem vagyok gamer. Egy miniPC -s rom azért kicsit más, mint egy telós. Itt nem csak otg van, hanem rendes usb, van egérkezelés, mouse wheel zoom, lan kapcsolat, usb audió és kamerakezelés, stb. Persze másra való, mint egy linux. Nekem bejön, hogy mivel ugyanazokat az alkalmazásokat használom, ezért teljes az összhang és a szinkron az összes Androidos eszközömön. Nem csak a böngészős könyvjelzők, hanem még a vágólap is. Ha vmit kimásolok az egyiken, azt bármelyik másikon is beilleszthetem. A Gmail -t is jobban szeretem kliensben, mint böngészőn, meg ugye ott a teljes Play. Reengerrel van telefonálás és saját számon hívható is a kütyü, TV-GO val van TV adás, stb. A NAS -sal is teljes az összhang. CIFS -sel csatolom közvetlenül a droid fájlrendszerébe. Mindez néma csendben, egy pendrive -nál alig nagyobb eszközön, Max. 8 Wattal. Persze, ha kell, akkor átbootolok Linuxra.

Új hozzászólás Aktív témák