Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Tegnap megpróbálltam fissíteni a Lenovo Thinkpad Tablet 2-őm windows 10 re és nagyon lassan csinálta. Kb 2 óráig szenvedett vele majd 70% nál kaptam egy hibaüzenetet és nem sikerült neki. Szerintem azért hagyta abba mert a proci túl forró volt és letiltott. Valamiért nekem nagyon lassú win8.1 alatt sokszor még egy sima avi filmben is szétesik a hang akad a kép. A driverek rendben vannak minden a helyén ezért nem is értem. Gondoltam hátha win10 alatt fürgébb lesz de igy esélytelen felraknom. Valaki találkozott hasonlóval? Esetleg vannak tippek hogy kellene kicsit gyorsítani rajta win8alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- DJI topic
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest