Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAlo
aktív tag
Na most valamit nagyon elrontottam
felpakoltam valami driver csomagot , aztan ujrainditasnal a windows betoltes befagyott, valahogy sikerult ujrainditni , beindult es az erintokepernyo nem mukodott, utanna neztem hogy lehet gyari beallitasra vissza allitni (Shift lenyomva tart es kikapcsolni kozbe) be is jott a recovery beraktam hogy telepitse ujra az egeszet , de az is 66% utan behozta hogy nem tudta valamiert feltelepitni , most a windows mar be se tolt, csak a gyarto logoja jon be a bekapcsolasnal aztan semmi. Innen hogyan tudnam ujbol behozni a Recoveryt? Vagy ujrarakni az oprendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
felpakoltam valami driver csomagot , aztan ujrainditasnal a windows betoltes befagyott, valahogy sikerult ujrainditni , beindult es az erintokepernyo nem mukodott, utanna neztem hogy lehet gyari beallitasra vissza allitni (Shift lenyomva tart es kikapcsolni kozbe) be is jott a recovery beraktam hogy telepitse ujra az egeszet , de az is 66% utan behozta hogy nem tudta valamiert feltelepitni , most a windows mar be se tolt, csak a gyarto logoja jon be a bekapcsolasnal aztan semmi. Innen hogyan tudnam ujbol behozni a Recoveryt? Vagy ujrarakni az oprendszert?