Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
plau85
tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Win 10esre nemengedett frissíteni a telepítő. Vga driverre hivatkozva. Azóta frissítettem már a drivert ergó már minden megfelel a kritériumoknak viszont ez a fránya telepítő nemcsekkolta azóta újra a gépet. A Windows oldalán pedig olyasmit olvastam hogy csak havi 1er csekkol ( remélem jól értelmeztem az angol szöveget). Szval nem is foglalkoztam tegnap már vele csak a torrentet próbáltam belőni. Jó lenne nyugdíjba küldeni a pct.
igaz mióta Elkezdtem használni a tabot azóta csak game miatt kapcsoltam be a pct. Sajnos a tab a wot-ot nemviszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad 9 wifi+ cellular megkímélt kiváló akkus! Akció!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
igaz mióta Elkezdtem használni a tabot azóta csak game miatt kapcsoltam be a pct. Sajnos a tab a wot-ot nemviszi