Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Sziasztok!

    Alapvetően képben vagyok az Androiddal, a laptopokkal, az asztali gépekkel, magával a Windows-zal is, de a "Windows tabletek" teljesen újdonságok számomra. 2013-ban egy nyár erejéig vettem egy Note 10.1-et, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így ősszel eladtam. Amerikába vittem magammal és arra gondoltam, teljes mértékben rábízhatom magam és helyettesíthet egy laptopot is, de nem így lett, szóval újra nem vennék ilyen célra. Asztali PC-párti vagyok, laptopot nem szeretnék, de egy ilyen tablet (szigorúan billentyűzettel) elkapta a figyelmem.

    Nem vagyok teljesítménybuzi, de szeretem, ha reszponzív a működés, nincs lagg, azt csinálja és akkor, amikor kattintok/bökök.

    Ez az asztali Windows 8.1 (gépen is azt használom) tökéletes mása? Mennyire érzékeny a teljesítményre? 120e Forint körül gondolkodom, de ha azt mondjátok ez nem elég, akkor nem erőltetem. ( Vagy jót, vagy semmit. Vagy addig várok, míg nem telik jóra. :) )
    Mik azok a paraméterek, amikkel már kellemes a felhasználói élmény (CPU, GPU, RAM)? Megbízhatóságról mi a véleményetek, mind az ezen kategórián belül található márkák/modellek, mind a szoftver terén?

    Nyár végén szintén feladata-vesztetté válik, így várhatóan tovább értékesítem. Amire addig is kell: teljesen basic dolgok, semmi játék, hardcore kódolás, videószerkesztés... Office, kapcsolattartás (email, skype, fb), szervezés-tervezés, videók/fényképek tárolása, otthoni szerverelérés, videónézés, zenehallgatás, torrent stb.

    Míg kedvesen válaszoltok, én is utána nézek, hogy mit írnak a neten, nézek videókat, de jobbszeretem a személyes tapasztalatokat, főleg a negatívakat, mert jót mindenhol lehet olvasni. :)

    Köszi előre is!

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák