Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Skicceléshez, rajzoláshoz szerintem teljesen alkalmatlan egy Wacom/Ntrig digitizer nélküli tablet. Ha van rajta, akkor aktív, nyomásszintet érzékelő tollal lehet rajzolni a kijelzőre, lényegesen pontosabban.
Az a HP még ott vérzik el, hogy a tablet részén nincs semmilyen csatlakozó, mindent a billentyűzetes dokkolóra tettek. Vagyis még egy fülhallgatót, microUSB-t, vagy micro HDMI-t sem tudsz a tabletre kötni, csak akkor, ha laptopként van használva. Laptopként meg a HP majdnem olyan nehéz, mint az én 13,3"-osom, de legalább nagyon jó az üzemideje.
Én inkább körbenéznék a hardveraprón, egy első generációs Lenovo Thinkpad szerintem jobban megfelelne az igényeidnek, valaki linkelt nemrég egy hirdetést, amiben 85 ezerért kínáltak egyet, Wacom tollal, billentyűzettel.
Mondjuk a 3D-s prezentációkat nem tudom elviszi-e a Z2760 Atom, majd azok nyilatkoznak róla, akiknek volt ilyen gépük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- EAFC 26
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V2 - origami
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest