Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Skicceléshez, rajzoláshoz szerintem teljesen alkalmatlan egy Wacom/Ntrig digitizer nélküli tablet. Ha van rajta, akkor aktív, nyomásszintet érzékelő tollal lehet rajzolni a kijelzőre, lényegesen pontosabban.
Az a HP még ott vérzik el, hogy a tablet részén nincs semmilyen csatlakozó, mindent a billentyűzetes dokkolóra tettek. Vagyis még egy fülhallgatót, microUSB-t, vagy micro HDMI-t sem tudsz a tabletre kötni, csak akkor, ha laptopként van használva. Laptopként meg a HP majdnem olyan nehéz, mint az én 13,3"-osom, de legalább nagyon jó az üzemideje.
Én inkább körbenéznék a hardveraprón, egy első generációs Lenovo Thinkpad szerintem jobban megfelelne az igényeidnek, valaki linkelt nemrég egy hirdetést, amiben 85 ezerért kínáltak egyet, Wacom tollal, billentyűzettel.
Mondjuk a 3D-s prezentációkat nem tudom elviszi-e a Z2760 Atom, majd azok nyilatkoznak róla, akiknek volt ilyen gépük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest