Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Én arra látok esélyt, hogy utóbbi tud csak megvalósulni. Azért azt te is elismered, nem, hogy médialejátszónak a tablet az, ami a legkevésbé való? Ha android, akkor android box, de a kadencia helyes lejátszás miatt, az android eleve nem tökéletes erre a célra, ha windows, akkor az említett stick s az még az elkövetkezendő hónapokban jelentős fejlődést fog majd mutatni, nagyobb kínálatot "márka ügyileg" s emiatt áresést.
Ha meg linux, openelec, akkor nyilván a raspberry. Én úgy gondolom nem kell ezt egy eszközzel megvalósítani, már csak esztétikai szempontból sem, hisz egy pici készüléket könnyebb eldugni, de még ha nem is dugod el, jobban mutat a tv alatt, tv lábán stb. mint egy tablet, amiből kilógatsz egy kábelrengeteget. Már csak azért is tartom hasznosnak a média lejátszásra külön eszközt, mert így akár tablettel tudod irányítani pl. az xbmc-t. Persze ez egyrészt válasz is a kérdezőnek, hogy többek között hogy tudja a TV bekapcsolása nélkül irányítani az XBMC-t. Kell egy okostelefon/másik tablet, ha android akkor pl. yatse alkalmazás, ha windows, akkor pl. az XBMC RT remote alkalmazás, ezeket használom én is.
XBMC-ben a rendszerbe navigál, majd a Szolgáltatásokra megy, aztán UPNP-nél a távoli vezérelhetőséget bekapcsolja, majd a webkiszolgálónál is bekapcsolja, s megad egy jelszót. Applikáció pedig mindezt visszakérdezi, szóval egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest