Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
üzenetére
De, tudom, hogy sok minden. Viszont tudom azt is, hogy nem annyi, mint egy rendes linuxon.
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele.