- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
üzenetére
De, tudom, hogy sok minden. Viszont tudom azt is, hogy nem annyi, mint egy rendes linuxon.
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB yellow sárga Apple garancia ajándék Apple tok
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele.