- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Egérpad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv! nem kimondottan xp kérdés, hanem ntfs, de xp-n csinálja...
egy könyvtárban összegyűjtve volt vagy 15000 apró fájlom (hangminták), amitől atomra lelassult az egész gép, és ennek a könyvtárnak csak a megnyitása olyan 1 perc volt...! mikor ki akartam írni dvd-re, hogy eltűnjön ez a sok kis sz.. a fájlrendszerből, állandó buffer underrunok voltk. miután csináltam inkább egy image fájlt, kiderült, hogy azért, mert a fájlokat olyan 100kb/s sebességgel tudta olvasni (mindezt egy raid0 köteten ami olyan 100+mb/s-t tud átlagban)
na és persze a metadata fájl is hatalmasra nőtt és ezermillió fragmentre tört (ettől is lassult be a gép). persze miután mindent kiírtam, töröltem, és defragoztam mindent, akkor ismét helyreállt a régi rend és sebesség.
de mivel ez nálam időről időre visszatérő probléma, kéne rá valami megoldás, de nem nagyon találtam...
elméletileg az ntfs szemrebbenés nélkül visz több százezer fájlt is egy könyvtárban, viszont nálam a 15000-nél már igencsak megrebbent a szeme...! lehet valami finomhangolás kéne neki? de ilyenről nem találtam infót. valaki esetleg?
a másik, hogy a metadatát nem lehet valahogy rögzített méretűre beállítani, hogy ne töredezzen annyira?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest