Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebbag
tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a 160 gigás winchesterem hirtelen megtelt, de okát nem látom. Egy hete még volt 40giga szabad helyem, nem telepítettem nem töltöttem semmit. Vírusra gyanakodtam, de vírusirtó nem talált semmit. Már csak a lenovo rescue & recovery programjára tudok gyanakodni. Letöröltem, de a hiányzó helyet így sem találtam. Megmondom őszintén rohadtul nem értek a gépekhez, csak tanulási célra használom, egy windows reinstall még menne, de ha lehet elkerülném. Szerintem tuti valami biztonsági mentéseknek kell lenniük amik foglalják a helyet, csak nem tudom ezeket hol találom őket. Ha valakinek van valami ötlete légyszíves ossza meg velem. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest