- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #26128 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, de letiltás után nem engedi eltávolítani a rendszerből a hangkarit, arra hivatkozva, hogy kell a rendszer indulásához
Üdv.
Marci -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Steelmanus #26122 üzenetére
Nativ IDE.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Steelmanus #26117 üzenetére
Azt már probléma nélkül felrakta, de az ismeretlen eszközre nem tudom ráhúzni a drivert.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Steelmanus #26117 üzenetére
A tulajdonságai között csak ennyi szerepel: ACPI\AWY0001\2&DABA3FF&0
-
Mákos7észta
aktív tag
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok! Ma délután újraraktam a gépemet, szépen feltelepítettem mindent, szuperül működnek is, kivéve egy elemet.
Nem érkezik hang, a Windows úgy gondolja, hogy nincsen hangeszköz. Az alaplapi chipet használom egyébként, eddig minden probléma nélkül (Realtek ALC889A), a telepítőlemezen a meghajtó vezrziószáma: 5.10.0.05532. Nem hinném, hogy ezzel volna a baj, hiszen már több rendszert telepítettem ezzel, minden probléma nélkül. Próbáltam már újrarakni magát az audio drivert, de ez sem segített. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!Üdv.
Marci
MOD: Az Audio Manager- ben egyébként ad hangot például, és jelzi is melyik jack dugóba van csatlakoztatva a hangfal. -
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Két problémával fordulok hozzátok. Van egy frissen telepített Win XP- m rajta pár progival, de boot közben, mármint amikor már bejön az asztal egy MOM.exe hibával fogad. Ez mi lehet? A programok, amiket felraktam a gépre: Zoom Player beépített kodekekkel, Microsoft Office 2007, NOD32, Windows Live Messenger + MSG Plus, Foobar2000, Mozilla Firefox, Nero 8 Lite, Bitcomet. Ezen kívül Intel Chipset Driver és Catalyst 8.2. Hálózat egy D-Link DWL.G520+ PCI wireless. Amikor bejött ez a hiba, mindent leszedtem a NOD32-n, Mozillán és drivereken kívül. A probléma ekkor is fenn áll. Tipp? Mitől lehet MOM.exe hibát kapni?
Másik probléma a NOD32- vel van."2008.02.16. 17:37:39 Kernel Nem lehet inicializálni a víruskeresőt. A NOD32 rendszermoduljai valószínűleg nem működnek megfelelően."
Az AMON nem indul, elsőre csak ez tűnt fel. Erre valami gyógyír?Előre is köszi!
Üdv. Mákos7észta -
-
Mákos7észta
aktív tag
Keress a haverjaidnál egy pqmagic-et és azzal üsd le a particiókat
A leütés dolog alatt mit értesz?ez most nagyon láma kérdés volt?
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Loretto #3131 üzenetére
Megpróbálhatom, ez igaz. Köszönöm az eddigi tanácsokat, mind kipróbálom
Pontosan egy vírusirtó, egy tűzfal és egy spyware irtó. Azért voltak, mert ellenőriztem a gépem rendszeresen, hogy ne legyen baja, de úgy látszik nem elég a figyelem, újra kellett volna raknom hamarabb..Azért köszi szépen!
Üdv.
Mákos7észta
Budaházy:Akkor 2 voks a telepítőlemezre, egy RAM, és szerintem egy winyó. Nos a telepítőlemez mindjárt megoldva, a RAM teszt még nem volt lefuttatva, és a winyó ötletet kezdem elvetni
Szűkül a kör. És nagyon köszönöm!
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
A géppel magával nem volt baj, nem rakoncátlankodott, 3 vírusírtó volt feltéve, napi frissítéssel, rendszeresen futtattam töredezettség-mentesítést, pucoltam a cookiekat, meg a temp fájlokat, szóval nagyjából rendben tartottam. Csak úgy éreztem, hogy már épp ideje lenne újrarakni a rendszert. De most nem tudom mi a baj. Megpróbálok lefuttatni egy RAM tesztet, majd kiderül, remélem azzal nincs baj
-
Mákos7észta
aktív tag
Én egyébként a winyóra tippelnék, de azt viszont nem tudom, hogy lehetne kiiktatni a problémát. Azaz, nincs vmi alternatív megoldás arra, hogy leszedjem az op.rendszert a gépről, és formatálhassam a winyót? Mert gondolom utána, egy szűz winyóra könnyebb felrakni az Xp- t. Vagy rosszul látom?
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Xp- t akartam újratelepíteni a gépemen (format stb.). Régen telepítettem újra (~1,5 év), és most baja van. Sikerült eljutnom addig, hogy dvd meghajtóról bootoljak, elkezdi szépen (még nem az XP felület, a DOS-os), de kékhalállal visszautasít.
Megpróbáltam simán csak XP- t frissíteni, de mikor elkezdi, akkor ezeket írja ki:
Hiányzik: aimp6nt0.sys , aitntsg.sys. És itt megáll. Nem tudok továbblépni, pedig próbáltam másik gépben ugyanazzal a winyóval, próbáltam úgy, hogy az összes drivert leszedtem, próbáltam más dvd meghajtóval, de semmi. Mi a baj?Légyszi segítsetek! Elég sürgős volna, így remélem td valaki segíteni. Előre is köszönöm szépen!
Üdv.
Mákos7észta
mod: A winyó egy Maxtor Diamondmax Plus 9 ATA 80GB- os. Mit tegyek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Nintendo Switch 2
- Mercedes topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest