- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
pedig akkor mégis van jelszó (vagy netán le lett tiltva az administrator?)
maradt a jelszóresetelés
[L]http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd[/L] -
LionTm
aktív tag
HA entert ütök akkor nem engedi a fájlok és a könyvtárakba lépést. Tehát probáltam már.
A másik hogy nem én voltam ilyen ügyetlen, csak segítságet kértek tolem, és mivel még nem találkoztam ilyenel így nem tudtam mi hozzászólni.
Csökkentett módban sem indul el! (akkor nem lenne semmi baj) -
LionTm
aktív tag
Vannak problémák... Administrator jelszót kér az XP miután a telepíto lemezrol bootoltunk es hibajavítást kértünk. Semmilyen jelszót nem adtunk meg telepítéskor sem fiokbeállításkor. Ilyenkor mi van ? Tud valaki segíteni ? :C
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest