Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Sound blaster live 24 bitet használok Vista alatt. Eddig egy 2.1-es hangszóróm volt, aminek egyetlen jack-je volt. Mivel automatán maga a hangszóró küldi ilyenkor a mélyet a sub-ra,így semmi gondom nem volt. Most egy 3 jack dugós normális 5.1-et kötöttem a hangkarira, és az istennek nem akar menni a sub. Win teszt alatt megy, sehol máshol nem. A poén az,hogy a Vistás driverben nincs bass redirection. Próbáltam KX drivert(nem ment fel), audigy régi drivert(abban van bass red.,de sb24-re nem engedte felrakni), xp-s drivert(2 front szól+bass,de a hátsó ahgnfalak jelét is ez adja le, ráadásul olyan lassú,mint a tetű.Gitárhoz kellene a dolog, de ezzel a driverrel 40ms késésem van, még ASIO-t használva is), mindent, de nem tudom összehozni. Nem tudna valaki segíteni? Esetleg regből megpiszkálni,mittomén.
-
Spirit
őstag
Én is felraktam őket, 1gb ramom van, eddig Win-ben pötyögte, másolgattam, kisebb progikat indítottam, és tényleg sokkal pörgősebb minden. Most próbáltam ki a Cod2-őt, eddig egy ALT+tab kb 10-15mp-et vett igénybe a ramom miatt,(xp-n 1-2 mp csak), most itt itt hasonlóan gyors lett, kb 2-3 mp.
A másik nagy mumusom a Stalker volt. Max grafon, 1280-ban toltam, de minimum textúrarészletességnél, mert ha feljebb vettem, perceket swappolt egyhelyben állva. Persze xp-n nem. Most telepítem...
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Nagyon gondolkozom rajta, hogy kipróbálnám a fennt említett 2 beta update-et. Szerintetek, ha ezt most felteszem, később a hivatalosat fel lehet attól még, vagy el kell távolítani?egyátalán el lehet?
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Kb egy hónapja használok Vistát a configomnál látott géppel. A sebességgel lenne problémám elsősorban. Nincs arra valami magyarázat,hogy néha miért teper az Xp-nél észrevehetően gyorsabban, majd ül le annyira, hogy szinte használhatatlan?
Pl. Elindítok egy videót media playerrel, kapok egy ''homokórát'', a cpu terhelés 1-2%, memória 60%-os töltöttségen, vinyó nem dolgozik, és áll a gép kb 10-15mp-ig, semmire nem lehet kattintani sem, csak az egér mozog.Majd szép lassan behozza, és elindul a lejátszás. Játéktöltésnél is megcsinálja,hogy látszólag van hely a memóban, nem tölt a vinyó,mégis áll a töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest