Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
gabipaci #5377 üzenetére
Hogy a kulcsot elfogadja - e az egy dolog
Az ultimate esetében van lehetőség szabad nyelvválasztásra oly módon, hogy ha rendelkezésre áll, akkor letölti az ms től hasonlóképp mint a frissitéseket
Mivel a laptophoz adtak az angol vistat, ezért ez OEM, vagyis csak az adott géppel müködik legálisan
Ha felteszel rá magyart, elvben meg kell vásárolnod, és lévén nem vennél a progihoz gépet / alaplapot, elvben csak dobozos változatot használhatszHogy érdemes - e 64 bitre váltani, előre megjósolni nem lehet, hogy mi lesz az eredmény
Fel kell tenni, vagy gyorsabb lesz /elvben így kellene lennie/ a gyakorlat sokszor mást mutat
Nekem pl a vista x64 alatt a 3d mark most kevesebbet produkált mint az xp én a legujabb nem beta driverrelDe amikor január környékén telepítettem fel /akkor/a gépet ezelött akkor pontra azonos volt az eredmény
Én arra az egyre tudok gondolni, hogy az nvidiánál találtak valamit a xp és driveren, mig ezt nem lelték meg a vistason, Vagy az ms talált valamit a directx ben
Mivel ugyanaz minden, legrosszabb esetben is egyforma sebeséggel kellene mennie, nálam most lassabb a 64 bites vista mint a 32 bites xp ha a vga a teljesítményt vesszük alapól(#5378) m4rc!
Nem feltétlen az ms hibája, mert nálam semmi ilyen gond nincs
Meg kell adni neki a hdd vzérlő driverét, a vista be tudja venni pendrive ról is, nem kell a floppykával szarakodni, ez akkor is így van ha pata ra és sata ra telepíted, még akkor is így célszerű csinálni, ha felimseri, mivel megadod a telepítésnél a drivert, végig azt használja, és nem egy általános, és ez sebességnővekedést hoz, nálam nem kicsivel lett így gyorsabbHa AHCI ben használod akkor az AHCI driver kell, ha IDE ben, akkor meg az ides
Sima IDE uzemmódban meg kellene látnia
HA nem akkor próbáld meg AHCI ben is, lehet, hogy egy kis bios bug
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest