Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

válasz gabipaci #5377 üzenetére

Hogy a kulcsot elfogadja - e az egy dolog
    Az ultimate esetében van lehetőség szabad nyelvválasztásra oly módon, hogy ha rendelkezésre áll, akkor letölti az ms től hasonlóképp mint a frissitéseket
    Mivel a laptophoz adtak az angol vistat, ezért ez OEM, vagyis csak az adott géppel müködik legálisan
    Ha felteszel rá magyart, elvben meg kell vásárolnod, és lévén nem vennél a progihoz gépet / alaplapot, elvben csak dobozos változatot használhatsz

Hogy érdemes - e 64 bitre váltani, előre megjósolni nem lehet, hogy mi lesz az eredmény
    Fel kell tenni, vagy gyorsabb lesz /elvben így kellene lennie/ a gyakorlat sokszor mást mutat
    Nekem pl a vista x64 alatt a 3d mark most kevesebbet produkált mint az xp én a legujabb nem beta driverrel

De amikor január környékén telepítettem fel /akkor/a gépet ezelött akkor pontra azonos volt az eredmény
    Én arra az egyre tudok gondolni, hogy az nvidiánál találtak valamit a xp és driveren, mig ezt nem lelték meg a vistason, Vagy az ms talált valamit a directx ben
    Mivel ugyanaz minden, legrosszabb esetben is egyforma sebeséggel kellene mennie, nálam most lassabb a 64 bites vista mint a 32 bites xp ha a vga a teljesítményt vesszük alapól

(#5378) m4rc!

Nem feltétlen az ms hibája, mert nálam semmi ilyen gond nincs
    Meg kell adni neki a hdd vzérlő driverét, a vista be tudja venni pendrive ról is, nem kell a floppykával szarakodni, ez akkor is így van ha pata ra és sata ra telepíted, még akkor is így célszerű csinálni, ha felimseri, mivel megadod a telepítésnél a drivert, végig azt használja, és nem egy általános, és ez sebességnővekedést hoz, nálam nem kicsivel lett így gyorsabb

Ha AHCI ben használod akkor az AHCI driver kell, ha IDE ben, akkor meg az ides
    Sima IDE uzemmódban meg kellene látnia
    HA nem akkor próbáld meg AHCI ben is, lehet, hogy egy kis bios bug

Új hozzászólás Aktív témák