Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Velocity

aktív tag

Sziasztok! Nos, lenne egy kis problémám, amihez a segítségeteket kérném, ugyanis elvesztem a Google találatok sokrétűségében, és biztosan van aki okosabb nálam.

Van egy HP Pavilion DV6960 notim (Intel Core2 Duo T5750 @2.00 GHz, 2GB RAM, GeForce 8400 GS, Beépített bluetooth, egy sima USB egér, Vista Home). Már több, mint egy éve minden szép és jó, azonban az utóbbi napokban valami nem kerek.

Ma produkált pár kékhalált. A dolog onnan indult, hogy uTorrent elindít, lassú, 4-5000 seed-ből rámegy 2-3-ra, jó esetben 4-re, letöltési sebesség ~5kB/s... Közben netezés, ez az, szakadozik a net (DIGI Internet Ritmo 2048/512, UTP-vel) (amit nem, vagy hogy úgymondjam "inkább nem" szokott - egyszer kétszer azért előfordult már) és egyszercsak gép lehal kékhalállal... a harmadikról - amikor is újraindult a gép, uTorrent elindít, megy is csak lassú, látom, hogy Vista letiltotta az indítópult bizonyos programjait, ez a Wampserver, ami nem meglepetés, le szokta, sebaj, blokkolt tartalom engedélyezése, és akkor paff... sikerült is nyomni egy képet:

Katt:

Ez hasznos infónak számított, végre el tudtam olvasni mit is ír ki, nem mintha érteném, de van egy nagyon jó barátom (gyk: Google), de nem sokkal lettem okosabb... ahány találat annyi lehetőség, a hardvertől a szoftverig, gyakorlatilag bárm okozhatná, de azt azért kihámoztam, hogy valami hálózatkezelési gebasz van. Berongyolok eszközkezelőbe, látom 3 cumónak nincs driver, mindhárom egy bizonyos "Bluetooth Peripheral Device". Drivert nem talál win, eltávolítom a 3 eszközt. minden program kilőve, egyedül uTorrent elindítása (cél: hiba produkálása), és várakozás. Szokásos cammogás, közben TV nézés, mikoris bang, megjön a kékhalál! Nos, lélekjelenlétemnek köszönhetően erről is sikerült fényképet lőni, igaz a kapkodásnak köszönhetően (ugye a win ilyenkor nem vár a lassú olvasókra) kissé homályos lett:

Katt:

Az eszközkezelőben ismét ott van a Bluetooth Peripheral Device. Mit kellene tennem, hogy ilyesmi ne forduljon elő, mi lehet az oka a dolognak, és hogyan kell javítani :)

És bár tudom, hogy nem illik előre megköszönni, azért előre is köszi annak aki veszi a fáradtságot hogy segítsen :)

Új hozzászólás Aktív témák