Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektroncsöves Hi-Fi
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Hello
Kérdésem lenne, ha tudtok segítsetek légyszíves.
Meg vettem a Vista Ultimate 32-es verzióját eredetiben, és megvettem a Nero 7 premiuomot. Az istenért se tudom feltelepíteni az író programot :S
Az op frissítve van sp1-re. Nem tudom mi lehet a baj, valami olyat magyaráz hogy:
De hogy mi állította le azt nem tudom, nem írja
-
Core2duo6600
veterán
válasz
hülyegyerek #33091 üzenetére
Így is van, de csak akkor, ha készítesz egy System backupot.
És akkor sem magától ajánlja fel, hanem te tudod helyre állítani, ha szükség lenne rá.(#33090) Falconer
Elég amatör lépés volt.
Mert oprendszer váltásnál a clean install a célszerű.
Még szervereknél is.Utána persze lehet migrálni.
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja, hogy az miért van, hogy a Vezérlőpultot nem akarja megnyitni? Rákattintok startmenüből, 1 pillanatra felugrik az ablak és azonnal be is záródik, és hiába indítom újra a gépet, sehogy sem akarja megnyitni
-
attis71
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, van két gépem, egyiken vista a másikon Win XP Prof. op. rendszer van telepítve. Az internet megosztást egy TP-LINK Switchel osztom meg. Az a problémám, hogy a vistán látom az XP- én megosztott mappákat, és a hálózati meghajtókat, fordítva viszont nem. Az internet rendesen megy mind a két gépen, tűzfalak kikapcsolva.
Hol keressem a hibát?Üdv: Minden fórumozónak!
-
vergilx
őstag
válasz
hülyegyerek #33091 üzenetére
hát az elég gáz
-
hülyegyerek
addikt
válasz
vergilx #33087 üzenetére
Progikkal együtt.Csak ugye azt írta Microsoft barátunk a használati útmutatóban,hogy rendszerösszeomlás esetén egy másik partícióra lementett backup fájlból helyre tudja állítani az egész rendszert.Ennek ellenére fel sem ajánlotta a rendszerhelyreállítás lehetőségét....
-
Falconer
aktív tag
Hello
Meg tudnátok mondani pls, hogy a vista win mail alapból hova menti az üzeneteket és a cimlistát?
Upgradeltem win7-re, a telepítő azt mondta, hogy a fájlokat nem fogja törölni, csak a baj az, hogy nem tudom hol vannak.
Thx -
vergilx
őstag
válasz
hülyegyerek #33086 üzenetére
Norton Ghost al csináld,bár akkora isot nem hiszem,hogy ki tudsz írni dvd-re.
Csak egy üres win-t akarsz kiírni,vagy teletűzdelve programokkal? -
hülyegyerek
addikt
Mivel senkitől nem kaptam választ,ezért kénytelen voltam nekiesni a Complete PC Backup-nak.A lényeg,hogy hdd cserénél nem működik !!! Rendszerindítási lehetőségeknél fel sem ajánlotta a helyreállítást,csak új telepítést volt hajlandó csinálni.Szóval Microsoft barátunkék megint csináltak egy hangzatos,de haszontalan dolgot
-
vergilx
őstag
Nah sikeresen fölrakta nekem a vista sp2 őt.
Találtam is egy olyan dolgot,amit előtte nem láttam ott
A képen bekereteztem a dolgotNem tudom,hogy ez az sp2 vel települt volna,vagy valami más programmal.De ahogy látom nem használható.
van valakinek valami ötlete,hogy mi az?
-
blueMerle
veterán
válasz
JeanClaude #33080 üzenetére
Nálam dettó ugyanez volt a hiba a HP notimnál, megpróbáltam 2 eredeti Vistát (HomeBasic32, Ultimate64) de egyik sem hozott eredményt, bejött a háttér, és onnan semmi eredmény. Ezzel a hibával lett elkuldve HP szervizbe, és alaplapcsere szerviztörténettel jött vissza, és ment is utána gond nélkül az install. Nem gondolom hogy ennyire súlyos lenne a hiba, gondolom BIOS probléma lehetett, így viszont nem kellett nekik vele tökölni
Ebből kiindulva gondolom az alaplapon/biosban kell keresni a hiba okát. Az hogy mit, és hol, sajnos nem tudom, ennyire nem értek hozzá
-
JeanClaude
csendes tag
Üdvözlet!
A héten vettem egy gépet (GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition,CORSAIR TwinX 4096Mb DDR3 1333Mhz DHX CL9 KIT,XFX HD4850 1GB PCIE,SEAGATE 500GB 7200rpm 32MB SATA2,CORSAIR PSU-450HX) és fel is tettem a vista ultimate 64bit sp2-t, de volt egy kis gond a vga-val. Én az os-re gyanakodtam , ezért visszakerült a jól bevált xp prof 32bit, de a probléma megmaradt. Azóta sikerült megoldani (BIOS beállítási gond volt), de most, hogy újra fel akarom tenni a vistát már nem sikerül. Addig elmegy a dolog, hogy "windows is loading files..." és utána bejön a háttér meg az egérkurzor, de ennyi. Itt leáll és nem hoz fel semmilyen ablakot (Win7-nél dettó ugyanez)!
Én arra gyanakszom, hogy esetleg elállíthattam vmit a BIOS-ban, de már ezerszer átnéztem és nem találtam semmi rendelleneset.
Ha esetleg vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!JeanClaude
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TazLeacher #33077 üzenetére
Nem minden routernél másként, mert az azonos típusúaknál azonosan... mit ír erről a router kézikönyve ?
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
a Program Compatibility Assistanttal van problemam, azt irja ki hogy nem kompatibilis az egyik programom ezzel a windows verzioval (kep, pedig annak kell lennie hisz az acronis oldalan pont ez van irva az Acronis Disk Director Suite 10.0-hoz hogy vistaval is mukodik.
kozben mar kikapcsoltam a computer management-ben ezt a Program Compatibility Assistant service-t, de ennek ellenere az elobbi ablak meg mindig felugral,
tudnatok valamiben segiteni?
segitsegeteket elore is koszi: fulmi
-
localhost
Közösségépítő
válasz
TazLeacher #33075 üzenetére
A routerben kell a titkosítást beállítani, ezek után a vezetékes gépen nem történik változás, a wifis meg az első alkalommal kérni fogja azt a jelszót, amit a routerben megadtál.
-
TazLeacher
nagyúr
2 gép van otthon:
1. Asztali kábeles nettel
2. Noti Wi-Fi-s nettelAz lenne a kérdésem, ha le szeretném kódolni a Wi-Fi-t, akkor melyik gépen és mit csináljak? Mind2 gépen Vista van.
-
tgulyas
senior tag
Egy kérdésem lene most cseréltem procit azota inditáskor a vista kidob egy hibaüzenete, hogy a digitáliskábel regisztrációja nem sikerült. Ez mi akar leni?
-
cor
őstag
Hi
valahogy meg lehetne oldani h gamepad-ot mintegy egeret használni? -
vergilx
őstag
Sziasztok!
Vista SP2 ből van már magyar?
Ill ha igen(én nem találtam),akkor vki linkelje be pls! -
napocska2
senior tag
válasz
Core2duo6600 #33062 üzenetére
Köszi a tippet!
Ha nincs más, akkor ehhez kell folyamodnom.
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Vinyó csere előtt állok,és semmi kedvem újrahúzni az egész rendszert.Az a kérdésem,hogy a beépített Complete Pc Backup megfelel-e a célnak,vagy inkább szerezzem be a Norton Ghostot?
Egy particionált vinyóra kerülne az új rendszer,amin már vannak adatok ,és nem szeretném,ha eltűnnének.Meg lehet adni a fent említett progik valamelyikében,hogy csak a kijelölt partíciót formázza ,és particionálja újra,vagy automatikusan formázza az egész vinyót?
Köszi. -
twollah
nagyúr
Kijott a Vista Codec Package uj verzioja (v5.3.0).
Kodek csomag ami kifejezetten Windows Vista-ra keszul.
Letoltes a szokasos helyrol. -
localhost
Közösségépítő
Igen!
Igen! -
tgulyas
senior tag
Mivan ha lecserélem az alaplapomat melyen egy eredeti vista van sikitani fog ? meglehet oldani ?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
napocska2 #33058 üzenetére
Ha nem a beépített kijelzőt használod, akkor van valami billentyu kombionáció, amivel lehet álltani, hogy a belső, külső, vagy mind a 2 menjen, ezzel szerintem jobban jársz, mert ha azt mondod neki, hogy kapcsoljon le magától, akkor aTv ről vagy amin nézed arról is eltünik.
-
napocska2
senior tag
-
Terfoder
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám akadt a Windowsommal hogy képtelen vagyok vagy egy hónapja rendesen updatelni. Nem találja a frissíteseket és egy 80040154-es hibakóddal fogad és nem nagyon találtam megoldást eddig a Google barátom segítségével. A segítségeteket nagyra értékelném. -
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Sűrűn nézek notebookról nézek filmeket és azt szeretném beállítani, hogy a kijelző kikapcsoljon filmezés közben, ne kelljen lecsukni a fedelet.
Nem bírok rájönni, hogy mit kellene beállítani. Ha nem megy a VLC, akkor simán kikapcsolja a Vista a kijelzőt, de lejátszás alatt nem.
Pedig jobb lenne a nyitott fedél, rendesen tudna szellőzni, nem melegedne annyira. -
Sanya
nagyúr
válasz
localhost #33056 üzenetére
ez az egér másik gépen tökéletesen működik, míg másik egér ezen a vistás gépen hasonlóképpen ugrál. egér beállításokat néztem, semmi, képernyőbeállításokat néztem semmi,. talán megpróbálom nem USB-s egérrel, de akkor meg szereznem kell usb-s billentyűt, mivel 1 darab ps2-es port van rajta. de lehet bios-t is frissítek.
-
Sanya
nagyúr
olyan bajom van, hogy vista alatt az egerem amikor ki akarok jelölni vmit, vagy meg akarok fogni vmit , mondjuk egy ablaknak az oldalát, akkor ugrik egyet az egerem, az eredeti helytől balra, és fölfele ugrik, és onnan kell elvégezni a műveletet. mi okozhatja ezt? már mindent kinyomtam, amit csak lehet. vista 64 bit, szinte semmi nincs telepítve.
-
tgulyas
senior tag
kérdésem lene, van egy laptopom amin vista ultimated van valamitöl a média player behalt nem tudom el inditani eltünt az egész indito fájl .hogy tudom ujra inditani incs cd ahonat ujra tudom telepiteni.
-
Sanyix
őstag
válasz
Core2duo6600 #33048 üzenetére
Tudom, de egyesek szerint a win magától nem lehet hibás
(mert én még csak telepíteni se telepítettem semmit az nap, nemhogy matattam benne).
Egyébként vista x64 sp1
-
Pierre75
senior tag
A hardver topic-ban próbáltam a végére járni, hogy hw vagy sw probléma miatt jön elő boot-fagyás kb 1-1,5 hónap hibamentes időszak után.
Annyi vált biztossá, hogy a fagyás azután következik be miután az eszközkezelőben a hálókártya mellett 6T04 adapter hiba (ritkábban isatap is) jelenik meg. Egy újabb hónapig problémamentes a gép, hetente töröltem az eszközkezelőben megjelenő adapterhibát hétfőig. Ekkor már csökkentett módban sem hagyta eltávolítani a hibát.
Tegnap újratettem az OS-t, eszközkezelőben minden fain, de bekukantottam csökkentett módban is, és ezt találtam:
http://kephost.com/images/198_6T04.jpg
Ez természetes vagy ha nem, akkor mit lehet tenni, hogy ez a hiba megszűnjön?
http://kephost.com/images/301_Helyi_kapcsolat.jpg
A hálózat beállításánál az IPv6 azért lett kivéve, hogy ne gondolkodjon 30 s-t a rendszer felállása után hálózatot keresve.
Előre is köszönet, ha vki tanácsot tud adni!
-
fatal`
titán
válasz
malibu #33038 üzenetére
Azt hiszem a lacy.hu-n volt leírás, hogy hol és mit kell módosítani, hogy jó legyen.
De én inkább javaslom az IrfanView-t, ingyenes, kicsi, a pluginekkel az összes formátummal megbírkózik és be tud épülni a total commander listerébe is. Már több éve használom, szerintem a legjobb képnéző.
-
Sanyix
őstag
Na egy kis feladvány:
Error code5: Registry Hive Recovered} Registry hive (file): '\SystemRoot\System32\Config\RegBack\SYSTEM' was corrupted and it has been recovered. Some data might have been lost.
Ez volt tegnap az eventlog szerint.
Ma pedig egy ilyen fogadott: [link]
"The Network Location Awareness service terminated with service-specific error 3221226008 (0xC0000218)."
Hibaüzenettel az event logban. Eredmény: a tőle függő servicek sem tudnak elindulni: dhcp kliens (így csak fix ip-t állítva tudtam a routerre csatlakozni), windows time, valami network list service, windows firewall, ipsec security.
Ami érdekes: A smart szerint a vinyó 100%-os, nincs is egyik értéknél se hiba.
Ami nagyon érdekes, hogy hogy van az hogy PONT a registry sérül meg és semmi más...Megoldás?
-
sonykor
tag
Vistában a DVD írásnál ez az ablak mit jelent: [link]? Mindegyiket kipróbáltam és egyik sem zárja le a DVD-t. Lehet rá késöbb is írni.
-
törölt tag
Sziaztok,
Az lenne a nagyon bosszanto problemam, hogy irok egy html fajlt es amint van benne javascript kedves Vista nem engedi menteni csak "m.maskent". Aztan megnezem es azt irja, hogy nehany kep blokkolva lett merthogy veszelyes lehet, na hudejo. Aztan nem is engedi atallitani az ownership tulajdonsagot meg rendszergazda szinten sem.
Szoval, hogyan "kaphatnam vissza" a cuccaimat ?...es tudok ujra rendesen menteni felulirassal...
Elore is koszi a segitseget.
PS: jah igen , hozzaferes megtagadva koszont minden mentesprobalkozaskor. Ennyit a sajat szellemi tulajdonrol. -
törölt tag
Sziaztok,
Az lenne a nagyon bosszanto problemam, hogy irok egy html fajlt es amint van benne javascript kedves Vista nem engedi menteni csak "m.maskent". Aztan megnezem es azt irja, hogy nehany kep blokkolva lett merthogy veszelyes lehet, na hudejo. Aztan nem is engedi atallitani az ownership tulajdonsagot meg rendszergazda szinten sem.
Szoval, hogyan "kaphatnam vissza" a cuccaimat ?...es tudok ujra rendesen menteni felulirassal...
Elore is koszi a segitseget. -
talizma46
csendes tag
nos valamejik nap órömel irtam. megtudtam csinálni a win 7 segitségel.felvan paticionálva a gépem a vista prériumra is most jelenleg a win7 est probálgatom .63 éves vagzok mint elöyöleg irtam 61 évesen let sz - gépem, én még anyit tudok sz gépekröl amit 2év alat lehet tudni. a mai fiatalok jobban értenek mindent mert tanujáklnekem most ay a bajomják mr durván mondva ovis korban?!nos mint elöyöleg irtam a bilentyü elir betüket meg váltoytata a y-z az z-y ra a 0-í re s még nem mindent tudok mi baj van.de 1 biztos látok nekem a vista is ay xpis megfelel a win 7 meg ha rendbe teszik, akinek kell mindet amit a többi rendszer tud jobb lesy. most 1 évig ingzen hasymálatom a win 7et. csak nekem ay a baj hogy még tannulok! ami tölem telhetö.s néyem eyt a forumot.it is tanulok sokat.s mindenkinek kösyönöm ay a kicsit is.
-
babai
csendes tag
azért köszi a segitségeteket! van aki a tápra gyanakszik de a chieftec táp az asztmondják hogy jo minöségü ! erre mondjatok valamit
inkább a ramok mi? esetleg a vinyo? -
malibu
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.Vistám van.Az alapértelmezett képnézegetővel szoktam megnyitni a képeket, ami itt a windows fotótár.Eddig nem volt semmi gond, de mióta újraraktam a rendszert sárgán nyílnak meg a képek.Amúgy a windowsban és programokban minden szín jó.A miniatűröknél is még jó a szín, csak ha megnyitom nagyban akkor sárga.Hogy tudom ennek a proginak külön a színprofilját állítani?Vagy mi lehet a gond?Előre is köszi! -
Yeti77
tag
Sziasztok.
64 bites vistához milyen tűzfalat ajánlotok.Vagy elég a beépitett tűzfal?
Köszi előre a választ. -
babai
csendes tag
sziasztok.. van egy gondom.. most vettem a gépem. kb . 2 honapja .. és lefagy. játék közben.. netezés közben.. és hát nem ugy teljesitt ahogy. egy ien gépnek kellene teljesitenie.. szoval .. már volt egy alaplap. és vga. csere.. de ugyan azt csinálja
.. játék közben . sokszor .. csak egy nagy feketeség.. és ujra kell inditani.
edig 4-vagy 5 rendszer volt rajt de ugyan ez.
és voltak már olyan huzásai hogy .. leáll a gép magátol.. akkor memoria cim nem találhato. ! tudom . vannak verziok a hiba okára de a hozáértök segitsége jol jönne!
elöre is köszönöm.. -
fatal`
titán
Fejből nem emlékszem, win7 van a gépemen, ebben:
Start->Control Panel->Region and language->Keyboards and languages fül->Change keyboards->Add
Magyarban ilyesmi lehet
Start->Vezérlőpult->Területi és nyelvi beállítások->Billentyűzetek és nyelvek fül->Billentyűzet módosítása->HozzáadásHa jól emlékszem Vistaban is pontosan ugyanitt van.
-
Lenry
félisten
-
Osiris
őstag
A Vista SP2 hivatalosan mikor fog megjelenni? Mintha már olvastam volna valahol, hogy elkészült a végleges, de én eddig nem találtam sehol.
-
kovaripeti
aktív tag
óóóóó de vak vagyok!!!!!!! Nagyon köszönöm,mint látod jó is lett!!!! Köszönöm.
-
Lenry
félisten
válasz
kovaripeti #33027 üzenetére
a gomb a billentyűzeted bal alsó sarkában
-
kovaripeti
aktív tag
FN?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
kovaripeti #33025 üzenetére
{FN} + {NUMLOCK} gombot üsd le egyszerre.
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. A problémám a következő:
ASUS f3sg laptopot használok vista op rendszerrel. Nem tudom mi lehet a gond kb 1 órája ketdte,
hogy egy pár betüt nem ír le,
hanem helyette számokat. Ezt a szöveget is egy másik gépen írom. Be nem nyomtam semmit, vagy ezt a vista is csinálhatja, megzavarodott???
Ha újraindítom is csinálja.
Így néz ki, ha ugyan ezt a szöveget akarom leírni:
Sz5aszt62 a -r6b3+0á0 a 2*vet2ező
ASS f3sg 3a-t6-6t haszná362 v5ta 6- rendszerre3,,,,,,,,,,, -
törölt tag
A Prevx nem indult el állandóan lefagyott, olyannyira, hogy uninstallálni is csak manuálisan tudtam.
Viszont a helyi menüben otthagyta a piszkát. Hogyan lehet azt kitakarítani onnan?
-
haxy27
aktív tag
Valaki el tudná nekem mailezni az egyik sidebar alkalmazást. konkrétan azt a kis jegyzet tömböt akarnám.
-
Bali27
addikt
válasz
Core2duo6600 #33014 üzenetére
Huhh köszönöm a választ..
Bár amióta a BIA-t felraktam és elinditottam írtam hogy ez van.. Virus lőtte ki a karim vagy mi? MErt az Avast virusirtó része nem indul, driver clenaer nem indul stb..
Bár torrenten mindenkinem müködött a BIA és nem irták hogy virusos lenne.. Elég sok hsz volt és minden rendbe van elvileg vele,.. -
PuMa_
tag
Reggelt!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy feltelepítettem az orosz nyelvi csomagot, amit win update talál alapból, de alig néhány dolog lett cyril betűs és amint elkezdek írni visszaváltozik automatikusan magyarra. Van erre valami megoldás? Ja és azóta egy kicsit lassabbnak érzem a boot-ot is, ez természetes? Előre is köszi.
PuMa -
Core2duo6600
veterán
válasz
Bali27 #33010 üzenetére
VGA hiba.
Tipikusan vga ram hibára utal a jelenség.
Azért írja, hogy nem válaszol, mert maga a vga kari fagyott ki / hibázott, és ujra kell számolni az adott müveleteket, ami "sokáig" tart és az adott progi időtullépéssel elszáll.
Valszeg, vga t kell cserélni, feltéve, hogy a jelenlegi rendesen ül a slotban.
Még a laphiba sem kizárt, de a vga gond lesz szerintem.
Azért megy jól amíg nincs fent a driver mert addig a kari ugymond csökkentett módban megy, és a ramját abszolute nem használja.
Ekkor a cpu / chipset / bios vezérel minden képpontot a kijlzőn.
Ami jóvel kevesebb mint amit a kari normál üzemben max elbir. -
Bali27
addikt
Még kész szerencse hogy ide írtam megint.. Pedig már sokszor megfogadtam.. Ugyan ugy nincs válasz mint máskor sem..
-
Zeratul
addikt
Valaki tudna nekem 64 bites cistából küldeni djsvs.sys és djsvs.ini fileokat?
-
talizma46
csendes tag
van 1 jo hirem 3napja telepitetük a windows7 et, számomra ujdonság. s nagyon jol jártam legaláb1évig.igy van 2db rendesen rendsyerem jol müködik mindegyik a vista prérim is. a windows7 is magyarul.1 etlen hiba van de megnéztem felcserélödtek 1-2 betü az y+z a 0 s az i betük.de ugy csináltm hogy meg néztem mivan s igz irok megtudtam mit kell csinálni hogy azt irjak amit amitsyeretnék irni. ezeket kérdezném csak,hogy lehetne rendeyni hogy jo legyena a bilentyü betüje a hogy ki néz. hiába akarom át álitani magyar 101 bilentyüre nem álitja át.kérem hogy kellene .ugyanis én még csak 2éve van gépem 61 évesen keydtem de 1-en löre még ijet nem tapasytaltam. amugy büsze is vagzok erre.mindenre gondolok. olvasom a forumot stb s tanulok mindekitöl s mindenkinek kösyönöma tanácsait. mint láthato a y-z betük el í-0 est forditva van irva.
-
Bali27
addikt
Sikerült lemásolni.. Ez ugrik fel.. elsötétül képernyő és a következő hibaüzenet lent kis popup ban "az atikmdag képernyőillesztő nem reagált és utánna sikeresen helyreállt" ez illetve a "képernyőillesztő leállt majd sikeresen ujraindult" hibaüzenetek ugrálnak fel.
-
Bali27
addikt
Kiír néha egy hibaüzenetet hogy az atikmdag képernyő illesztő program leált, de újraindult.. ÉS már nem csak zöld hanem pioros kis csikokkal is teli van a képernyőm.. pfff ?Mi a picsa.. Pedig a BIA-t torrenten egy csionóan megköszönték és nem írtákj h virusos lenne..És Online scannerek se találtak semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest