Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
komako
csendes tag
Szervusztok!
Lehet, hogy most megköveztek, de egy bootloader problémám van és nem találtam rá megoldást, ha mégis van itt valahol, én hozom a köveket, nektek csak dobálni kell...
Feltelepítettem egy meglévő, WinXP professional HU mellé egy szintén HU Vista Ultimate-t. Minden rendben ment, az új oprendszert - lehet itt követtem el a hibát - ugyanúgy a C/ partícióra tettem, amin az XP is van. Az XP-t átnevezte Windows.old-nak, a rendszerindítás után megjelenik a boot menüje a Vistának, kiválasztom a régi oprendszert, amelyre az nem töltődik be, arra hivatkozva, hogy a boot.ini hibás, aztán csak a nagy sötétség van, újraindítás után a Vista elindul rendben.
Na, gondoltam buherálok, így bebootoltam az XP telepítőjéről, hogy javítókonzolon futtassam a megszokott fixmbr és fixboot parancsokat, de most jön a feketeleves: amikor elérek a "válassza ki a Wint" még rendben belép a C\Windows partícióra, DE A JELSZÓ MEGADÁSÁNÁL NEM FOGADJA EL A RENDSZERGAZDA JELSZAVAT!!! ami annál is inkább furcsa, mivel nem adtam meg jelszót - nem is szoktam - sem az XP, sem pedig a Vista telepítésénél.Van valakinek ötlete, vagy repüljön a kukába a Windows.old mappa, és legközelebb a D\ partícióra - ami nem elsődleges, hanem kiterjesztett - telepítsem????????
Válaszaitokat előre is megköszönve:
Komako

Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest