Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• komako

csendes tag

Szervusztok!

Lehet, hogy most megköveztek, de egy bootloader problémám van és nem találtam rá megoldást, ha mégis van itt valahol, én hozom a köveket, nektek csak dobálni kell...

Feltelepítettem egy meglévő, WinXP professional HU mellé egy szintén HU Vista Ultimate-t. Minden rendben ment, az új oprendszert - lehet itt követtem el a hibát - ugyanúgy a C/ partícióra tettem, amin az XP is van. Az XP-t átnevezte Windows.old-nak, a rendszerindítás után megjelenik a boot menüje a Vistának, kiválasztom a régi oprendszert, amelyre az nem töltődik be, arra hivatkozva, hogy a boot.ini hibás, aztán csak a nagy sötétség van, újraindítás után a Vista elindul rendben.
    Na, gondoltam buherálok, így bebootoltam az XP telepítőjéről, hogy javítókonzolon futtassam a megszokott fixmbr és fixboot parancsokat, de most jön a feketeleves: amikor elérek a "válassza ki a Wint" még rendben belép a C\Windows partícióra, DE A JELSZÓ MEGADÁSÁNÁL NEM FOGADJA EL A RENDSZERGAZDA JELSZAVAT!!! ami annál is inkább furcsa, mivel nem adtam meg jelszót - nem is szoktam - sem az XP, sem pedig a Vista telepítésénél.

Van valakinek ötlete, vagy repüljön a kukába a Windows.old mappa, és legközelebb a D\ partícióra - ami nem elsődleges, hanem kiterjesztett - telepítsem????????

Válaszaitokat előre is megköszönve:

Komako :R

Új hozzászólás Aktív témák