Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Gondolom nézted a konfigomat..ha ezen nem megy a Vista X64 rendesen akkor semmin.
Memory remap funkció nem minden BIOS-ban van. Ezt a natív SATA módot hogy tudom beállítani? Erről még nem hallottam, bár a kompatibilitáson nem segít. A vinyóim sebessége jó, a rendszer egy 10000rpm 150GB WD Raptoron van, mégis kíváncsi lennék erre a natív SATA módra.
AHCI még nincs aktiválva, de most fogok telepíteni valószínű 3 OP rendszert és azokat már mindenképpen AHCI módban... XP SP3, Vista X32, Vista X64. Egy tesztben erre azt mondták, hogy tök mindegy hogy AHCI vagy nem. Nincs mérhető különbség. Hol egyik hol másik mód a gyorsabb, tehát lényegébben tök u.a.
Viszont a nem jogtiszta Vista aktiválásával nem igazán vagy képben. Semmi köze a sebességhez, és a kompatibilitáshoz. Full eredetinek látja, és a MS update is. Mielőtt bootolna a rendszer, ott nyúl bele az aktivátor, tehát még1x mondom semmi köze a sebességhez, de ez már súrolja a warez-t úgyhogy be is fejezem. Csak azért írtam le, hogy az általánosan kialakult véleményedet a jogtiszta nem jogtiszta OP rendszerek sebességével kapcsolatosan helyretegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest