-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Core2duo6600 #19591 üzenetére
Tüzfalam csak a vista tüzfala van, azt kikapcsolva is próbáltam de ugysem megy, vírusirtó még fent sem volt... Próbáltam ugy hogy a telepítőn kivül nem futott semmi, UAc kikapcsolva, ugy sem megy
már kezdek ideges lenni hogy mi a ...ért nem megy...
Ezt az üzit dobja ki kb ötödénél:I[I]nstall unsuccessful!
yahoo! Messenger for Vista did not correctly install. this may have been to other open applications or incomplete installs. please try the install again after restarting your computer.[/I]
namost nem vagyok valami jo angolos, de ez azt jelenti elvileg hogy nyitva van valami más program vagy befejezetlen telepítés ami miatt nem megy, de ugy hogy bezárok mindent és csak a telepítő fut sem települ fel...
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged