Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Thrawn #15012 üzenetére
ez a rendszergazda dolog ez felettébb idegesitő, mikor másik rendszeren telepitett powerDVD-t inditottam volna is ezzela surmó szöveggel jött
csökkentettben is ugyszint elindul de az asztal tartalma akkor is ugyan az.. vagyis semmi.. nem lehet visszahozni a userem? az event logom is megnéztem de hiába nézegetem nem lett jobb..
pedig minden program ott van program filesban meg startmenuben is, amikor meg inditom gépet kéri a passom pharoahem userhez, beirom, welcome gondolkozik, preparing Ur desktop aztán jön a hiba hogy ideiglenes userrel lehetek csak
ez a futtatás rendszergazdaként parancs ez miféle?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest