Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektroncsöves Hi-Fi
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Core2duo6600 #15094 üzenetére
UT3 természetesen peccselve van legfrissebbel.
DX9c. - nah ezt nemhiszem hogy a márciusi van fent, igazából nem is raktam fel mivel feltételeztem az UT DX10-et használ. A gyári vistás lenne ekkora fos.?
De lehet akkor azt megpróbálom.
965P chipsetes a lap 4GB ramom van de 32bites vistával nyomom.
VGA meg max 47fokos.(Kapott egy ventit a silent)
De mondom minden más 3D-s alkalmazás hasít rendesen... -
Morden24
nagyúr
válasz
k.t.a. #15096 üzenetére
Hm...
Működik valami vírusirtó vagy firewall progi a telepítés alatt?
Csak a driver-t, vagy a komplett catalyst-ot próbálod installálni? (Ha utóbbit, akkor próbáld meg csak a driverrel, hogy az felmegy-e)
Ha se előre, se hátra, akkor próbálj feltelepíteni egy régebbit, hogy azzal megy-e.Sanyix: Csak tippet próbáltam adni, valamint megemlítettem, hogy hol is szokott előfordulni ez a gond. De nekem mindegy.
-
Rusher
őstag
válasz
Core2duo6600 #15037 üzenetére
Ok akkor egyre gondoltunk
Nekem is a saját hálózatom a preferált persze hál. azonosító + titkosítás
De akármit csináltam csak a w.o.-val nem szakad meg percenként....most akkor nálad ha wifi-t használsz nem szakadozik?
-
Sanyix
őstag
válasz
Morden24 #15092 üzenetére
Az lehet hogy ez a hiba előfordul, és mivel a legtöbb embernek wareza van, ezért azon lesz a legtöbb. És erre akkor valaki meg rámondja hogy "azé mer nem eredeti". Ez már előforult sokmindennél, mindig kiderült, hogy nem igaz ez a különbség (xp-nél is volt ilyen). Csak ezzel a rövid kijelentéssel gyorsan meg lehet "oldani" a problémát. Egyébként csak a control panel-al indítva nemmegy, ha mondjuk megnézem a network connectionst, az elérési útjában lévő legördülőmenüvel minden control paneles dolog elérhető. Csak picit kényelmetlen.
-
harry3
őstag
Sziasztok. Letöltöttem egy uTorrent minialkalmazást, de valamit be kell álllítani.
WebUI URL/IP: Port:
WebUI Username:
WebUI Password:
Ezekhez miket kell írni? -
Core2duo6600
veterán
válasz
Ferdzsoo #15051 üzenetére
UT 3 hoz nincs frissités amit fel lehetne tenni ?
Fent van a dx 9c 2008 Marciusi frissitéssel ?(#15054) sosperecek18
Olyan nincs, a hálózati eszköznek marhára mindegy mi van rádugva
ez kb olyan, mintha azért fagyna a gép, mert a fekete helyett piros tábkábel van használva.(#15057) szilchi
Én is cserélni voltam kénytelen egy öskövületi pin tunert
Jó drágán vettem az ujjatt, aminek a digitális tv hajnalán, lehet nem volt értelme(#15061) illusiON
Ha nem formázod a particiót, akkor nem bántya
de illik formatot adni egy os telepítés elött
mégjobb ha ujra van particonálva(#15082) Feree13
Milyen chipset van a lapodon, azt látom, hogy 4 gb ram 64 bites rendszeren nyomod?
Ha kinyitod a gépházat ? Nem melegszik tul a vga ?(#15083) k.t.a.
Tedd fel a vistádhoz a raid drivert
minél frissebbet -
Sanyix
őstag
válasz
Sanyix #15085 üzenetére
Kiderült mibaja, egy visszaemlékezésből: Starforce védelem driver... jó látni ezt a fejlődést, hogy egy driver ugyanúgy megakasztja a vindózt mint eddig...
Nah mostmár csak a tegnapi hiba maradt meg, mégpedig az, hogy a vezérlőpult nem jelenik meg. Tehát indítom, megjelenik a fejléc, a kerest, de ahol a kis ikonoknak kéne lennie, ott az ablak mögötti háttér látható. Ez mitől van? Kikapcsoltam pár fölösleges servicet tegnap, ahol persze semmi ilyen függőségről nem írt, de az m$ nem is a dokumentációiról híres...
-
Morden24
nagyúr
válasz
k.t.a. #15083 üzenetére
Szia!
Adminisztrátor módban telepítetted a drivert (Nekem 3870-esem van Vista x64 SP1 alatt, nincsen gondom az ATi driverrel)? Ha nem, akkor szokásos: jobbklikk a telepítőre, és run as administrator.
Amúgy előtte előző drivereket lekapargattad? Fordult már olyan elő, hogy ebből volt probléma
(Közben eszembe jutott egy olyan, hogy megpróbáltad újra letölteni a drivertelepítőt? Nekem Creative-nál fordult elő, hogy corrupt volt a telepítőfile, és produkált érdekes dolgokat. Nem valószínű, csak gondoltam ezt is megemlítem.)
RAID-hez hozzá sem tudok szagolni.
-
Sanyix
őstag
Omg most mi a szar baja van ennek a fosnak? Tegnap feltettem az sp1-es 64 bites vistát, ment, persze a "tökéletessége" egyből látszott jópár kisebb hibával.
Ma indítanám, tölt, megy az a kis zöld csík, aztán belassul. Ventik hangjából hallani hogy 100%-on pörgeti a procit de nem tölt semmit a vinyóról, és a kis csíkok szép lassan mennek. 5 percig hagytam hogy csíkozzon, aztán reset. Újraindít, újra ugyanez. Hálókábel ki (mert az xp is emiatt volt képes álldogálni percekig), akkoris. Csökkentett mód, elindul, de még így sem tudom mi baja.
Ez mitől lehet? Kellett nekem 64 bites rendszer játékra főleg... és ráadásul nem találom a 32-es xp cdmet sem. -
k.t.a.
senior tag
Miért nem megy fel az ATI driver rendesen a frissen telepített SP1-es x64-es Vistára? Már háromszor újraraktam, próbáltam másik drivert is de mindig ugyanaz: A telepítés oké, majd újraindítás után jön a hibaüzenet hogy rakjam újra a drivert. Kell még valami hozzá? 32bitesen nincs gondom vele. 3850-es kari és nem is AGP-s.
Mod: És így nem tudom beállítani a TV-m felbontását sem.Másik kérdés:
Van három SATA-s vinyóm meg egy SATA-s dvd íróm. Eleinte csak egy vinyó volt (400-as samu), amire felraktam egy 32 bites Vistát, működik rendesen. Aztán vettem két 500-asat és raid-be akartam kötni (RAID0), és rá akartam rakni egy 64bitest Vistát is. Ez mondjuk lényegtelen. Amikor biosban belőttem a raid-et, már nem indult a 32bites Vista. Amikor elkezd rohangálni a csík az elején kékhalállal újraindul. Ha visszarakom IDE módba a SATA vinyókat elindul rendesen. Mi a gond? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
#67688960 #15053 üzenetére
Jogos volt de sajnos nem oldotta meg a problémát.
Olyan érzésem van mintha egyszerűen nem használná ki a vista a teljesítmény 100%-át. Hanem kb 60%-on menne. És a fogyasztásmérő is ezt támasztja alá.
Mi az isten van itt? Az energiagazdálkodás teljesítménycentrikuson van.Viszont úgy veszem észre hogy ez csak az UT3-nál van, minden más megy rendesen.
Természetesen az UT3 topikban is próbálkoztam, de ott általában mi szoktunk segíteni a betévedőknek, ezért most itt próbálkozom. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #15080 üzenetére
3 újraindítás megoldotta
-
Foglalt név
addikt
Hello,
a problémám a következő.
Adott egy Vista 32bit sp1 és egy p5b, az alaplapi realtek hálókártyán próbáltam átírni a mac-et, erre ad is lehetőséget a driver, azonban nem használja a beállított értékeket. Hiába írom át, továbbra is az eredeti címet erőlteti. Xp alatt gyönyörűen működik a dolog. Van valami megoldás? -
tibz03
őstag
Sziasztok!
A kérdésem a következő (bocs, ha már volt róla szó, de szerintem érthető, ha nem olvasom végig a topicot
) :
A Vista telepítőt össze szeretném fűzni az SP1-gyel, ahogy azt XP-nél is lehet. Itt van róla egy leírás, de mivel ez XP-hez való, így az XP képfájlját mellékelték a leírás mellé. Ezt a képfájlt tudom használni a Vistahoz is, vagy ahoz másik kell? Ha másik kell, akkor azt honnan tudom beszerezni?
Egyáltalán ugyanezzel a módszerrel kell csinálni a Vista - SP1 összefűzést is? (Még nem kezdtem hozzá, most töltöm az SP1-et, de gondoltam, megkérdezem)
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Tomate
veterán
Minden indulásnál ilyen hülyeséggel zaklat a gép. Mi a sz*r ez? Hogy tudom kikapcsolni, törölni, megsemmisíteni vagy valami??
-
Sanyix
őstag
Na és miért hiányol egy rakás játék dx9-es dll-eket, amikor elvileg a vista dx10-el települ?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Thrawn #15065 üzenetére
Aham..!
Amúgy írtam Ms Supportnak és a Vin Wistával (nem javítom, mer olyan VolksWagenesen hat) kapcs azt az infót kaptam, hogy a Marketplace-n levő OS-ek mind OEM-ek.
Mivel egy árban lehet a Newegg-es Vistával (Ultimate Full, ~70K), ezért azt sejtem az is OEM termék..de nem mert az OEM "csak" fele ennyibe kerül..Ha többen jelzitek megkérdem tőlük, hogy azok az OS-ek Dobozos 32/64 bites fullos oesek-e FPP licensz.
-
Sanyix
őstag
Na meglett az új gépem, és felhelyeződött rá a 64 bites pista is. Van egy accom, az admin, legalábbis azt írja. És vannak mégis olyan mappák, amelyekre "access denied"-et nyom. Miért?
Ja és install után volt 3 giga hely a 10-es partición. Raktam fel egy operát, catalytot, audio driver, és 917 mega. Folyamatosan változik, de mindig 917 közelében marad.
-
illusiON
őstag
another question
ha felrakok 1 particióra egy vistát, és van 80 giga adatom rajta akkor nekem azt a 80 giga adatot elrakja 1 mappába mint amikor az XP-s particióra raktam a vistám, vagy azokat kitörli? mert amikor XP-s partra raktam akkor irta hogy elrakja a régi rendszert nekem csak használni nem fogom tudni, na ezt másik rendszer nélkül is emgteszi nekem? -
sztikac
őstag
1.) Adminként indíts egy parancssort majd: powercfg -h off
3.) működik az. Nekem 3-4 óra alatt végzett egy 250-es partícióval. De a legjobb berakni ütemezőbe és akkor folyamatosan karban van tartva az adott partíció.
4.) nem az aktiválások száma van korlátozva. Az OEM Vista az alaplaphoz van kötve. -
Tomate
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy mit állítsak be ahhoz, hogy egyszerre menjen a hangfal és az előlapon bedugott füles. Volt egy reinstallom, a másik rendszeren működött, de itt csak külön-külön akar menni.
-
Syde
tag
Egyszerre több dolgot szeretnék megtudakolni;
1.) Hogy kapcsolom ki a hibernációt, hogy ne foglaljon el annyi helyet a rendszer partrición?
2.) Hogy kapcsolom be az irási gyorsító tárazást? Valamiért nem engedi használni. SB driver fennt van.
3.) A bepített lemeztöredezettség-mentesítő miért nem működik rendesen? 45 perc alatt nem sikerült neki végeznie egy 25GB partricióval
4.) OEM liszensszel hányszor aktviálhatom?
5.) Hogyan lehet létre hozni ADSL esetén külön ikont a csatlakozásra?
Vista Home Premiumom 64bit SP1 a rendszer
szerk: Másfelöl nekem elég gyorsnak tűnik. Mind a boot mind a működés. Habár már sikerült egy fagyást összehoznom...
üdv:
Syde -
illusiON
őstag
hello ujra
na reinstall emgvolt hagytam az administratorosdit, ezentúl olyan paranccsal használok majd mindentviszont, most SP1et is felengedtem és lenne 1 problémám, mégpedig azóta nem müködik rendesen a rocketdockom, nem tudok 1 ikont se belerakni akármit teszek vele.. (biztos ismerik páran azt a progit, remélem
) erre valami tipp? én vagyok béna vagy nem kedveli az SP1?
-
-
Ferdzsoo
addikt
#15032-re ötlet?
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
sosperecek18 #15035 üzenetére
Véletlenül nem te is torrentezel, amikor böngészel?
Kérdés az hogy tudod-e pingelni a routert. Ha igen vagy Vista beállításbeli probléma, vagy a router letiltott. Ha nem akkor akkor valami más gond van, vagy valami driver-rel van gond, vagy kábellel, vagy a routerrel, vagy ki tudja. -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Barthezz2 #15043 üzenetére
Simán. Megcsinálod a biztonsági mentést. Aztán beállítod rejtett fájlnak + jogosultságokat is állítasz rá , hogy más ne tudja elérni. Nálam egy mappa WindowsImageBackup néven fut a lementett adat. De az is megoldás hogy rögtön dvd-re csinálsz mentést, és akkor nincs ilyen gond.
Vagy másik módszer third party progival. -
törölt tag
Ha valaki esetleg nem tudja, ide: "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" tölti le a frissítéseket, amiket utána nyugodtan ki lehet törölni.
-
Üdv mindenki!
Haver most rakatott ösze velem egy gépet, és persze én leszek aki mindent felinstall rá.
Namost azt hogy tudnám megcsinálni, hogy vista+driverek+sp1 felrak, aztán a beépített adatmentövel lementem az egész c-t egy külön ennek létrehozott particiora, aminek nem kéne látszania, hogy ne tudják buherni ugyanakor ha szükséges visza tudjam állítani. Nemtom érthető-e mit akarok, vagy hogy egyáltalán megoldható-e?
Elöre is thx! -
Tomate
veterán
Skyer: Ez igaz volt kb. 2 hónappal a Vista megjelenése után. Már nem....
-
Tomate
veterán
Mi a futtatás parancs, hogyha az SP1 regisztrációs fájljait akarom törölni? Vagy valami ilyesmit.. Köszz!
-
CYBERIA
őstag
Hi!
Az mi lehet, hogy snwc.exe 100%-on teker 2 magot? -
Core2duo6600
veterán
válasz
Polllen #15028 üzenetére
Bocs, benéztem
(#15029) Rusher
Azt értem alatta, hogy ugye vannak azok a hálózatok, amik látóhatáron belül vannak
Az enyém is ott volt
tegnap pl 2 öt látot, egy kölcsöm laptop, volt hogy 10 et, is innen 2 km re lévőt is, hogy hogyan azt nem tudom
Preferált hálózat az, amihez elősször próbál meg kapcsolódni, ha be van állítva a titkosítás, akkor az lesz a preferált...
és a sajátomat jelöltem be preferáltnak automatikusan azzal, hogy beírtam a szükséges kódot az eléréshez. . .(#15030) Skyer
Nincs vistara(#15035) sosperecek18
Coocik, udp, vagy valami nincs tiltva a routerben ?
Nekem a Linksys WRT54GC vel semmien gondom nincs -
Skyer
senior tag
válasz
sosperecek18 #15035 üzenetére
Mért ragaszkodsz annyira 64 bites vistához?Szinte alig van hozzá még illesztőprogram is.Szinte senki nem gyárt hozzá még illesztőszoftvert.Rakj fel 32 bites Vistát SP1 el azt kész, biztos jó lesz!
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenkinek, továbbra is fenn áll az alábbi problémám:
[
Csak visszatértem részben a Vistához (64bit), de továbbra sem jöttem rá arra, hogy mi lehet a gond:
Közvetlenül modemről minden megy tökéletesen, amiután rádugom a routert, és arról kapja a dolgokat, a (gmail, google, ford és még egy pár lap nem hajlandó bejönni - érvénytelen cím)
A modemmel simán frissíti a win magát, routerről kapcsolódási problémával szintén nem tud. Sőt routerrel ha felteszem pl. az avg-t vagy bármi más tűzfalat, nem tudja frissíteni magát - xp alatt szintén rendben van minden...
A router egy Vigor 2200e, mi lehet a gond?(Winxp alatt routerről minden rendben van)A kérdésem, hogy ha esetleg vennék egy uj routert akkor megoldódna e a problémám, vagy ebben az esetben is megmaradna?
-
-
Ferdzsoo
addikt
Nemtudja esetleg valaki miért van az hogy az UT3 vista32 alatt feleannyit produkál mint XP-alatt?
3dmarkok tökéletesen lefutnak, minden más mai gamé hozza az XP-s szintet.
Mintha nem használná ki a vidikarit, a fogyasztásom is csak 170W körül van, míg 3dmarkban meg más gaméban rendesen a 193-4.
Ez mitől lehet?
LEgfrisseb driverek, patchek, frissítések fentvannak.
Valami épkézláb ötletet nagyon várok! -
Skyer
senior tag
Valaki nem tudja hogy miért van az hogy vista alatt futtatok egy játékot akkor ilyen gyorsan mennek a karakterek?Mint mikor nincs fenn a Dual Core optimizer. Vicces
Vistára nincs dual core optimizer AMD hez?Mert Xpre tudom hogy kell AMDhez.
-
Rusher
őstag
válasz
Core2duo6600 #15027 üzenetére
Igen én is usb wlan-al kapcsolódok a routerhez....van két eszközöm is és mindkettővel ugyanezt csinálta....saját utility vagy vista zero config mindkettőnél ugyanez a helyzet...most a wlanoptimizer fut és megszűnt a jelenség
Mit értesz az alatt, hogy "beálíltottam a preferált netnek a sajátom és kész"? Egy olyan opció van, hogy automatikus kapcsolódás preferáltabb hálózathoz (vagy ilyesmi) ezelől a pipát kivettem...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #15026 üzenetére
Mi most egy KRESZ cd-ről beszélgetünk...
A Vista OEM feltételeit ismerem, de azért köszönöm... -
Core2duo6600
veterán
válasz
Rusher #14988 üzenetére
Ez arra vonatkozik, ha egy wlan os routerhez kapcsolódsz a vistaval ?
Mert nekem ezesetben annyit kellett tennem, hogy beálíltottam a preferált netnek a sajátom és kész. Semmiféle szakadozás nincs.
Én a Vista wlan kezelőjét használom, nem azt amit adtak hozzá.Most rádugtam az usb wlan -t
és mintha még gyorsabb lenne a net mint a dróton, ki érti ezt -
Core2duo6600
veterán
válasz
mandras81 #14986 üzenetére
ezen a 2 ön
De az oldalon sok hasznos dolog van
azoldalÉs még ezt is tedd be a bookmarksba
(#14987) Haart
Kapcsold át privat / magán hálózatba, nyilvános esetén letiltja a megosztást
Ezek után már a jogokkal kell játszani(#14998) Skyer
Vagy szarul van optimalizálva a game
(#15001) Skyer
HA noti, akkor ne nagyon csodálkozz, nem gamelésre van, bár a ph án volt egy cikk kifejezett játékos noteszről, értelme kérdéses számomra...nehéz nem igazán mobil nagy ....
De bika az biztos(#15009) Polllen
OEM kötődik a laphoz, az install után a konfig részlét képezi, ha eladod a gépet, akkor vele együtt a oem cuccot is.
Ha bekrpál a lap, buktad az oem OS -t, kivétel gari
egy gépre akárhányszor fel lehet tenni 1 időben csak 1 futhat persze -
-
Syde
tag
Végre eljutottam odáig, hogy telepíteném az OS-t. A probléma a következő, adott egy RAID 0 kötet. Miután a telepítőben létrehozok egy 25GB-os particiót, majd ezután formatálom. De amikor erre szeretném telepíteni, hibaüzenettel megállít, hogy nem talál rendszer kötetet vagy hasonló. A déli híd, Intel ICH9R. Másfelöl nem tudom, hogy ez általános jelenség-e, de nagyon lassan indul be. Szóval mitévő legyek?
ui Most töröltem az eddig létrehozott partriciót. És ahogy látom el is veszett. Tudna esetleg valaki usb kulcsról bootolható linuxot ajánlatni amivel tudok nfts file rendszerben formázni, vagy Xp telepítővel probálkozzak?
üdv:
Syde -
Thrawn
félisten
válasz
illusiON #15013 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs mi lelte a fiókod, ami biztos az az, hogy a kékhalál nem tett jót neki.
A Futtatás rendszergazdaként parancs akkor kell, ha egy programnak a helyes működéséhez rendszergazda jogosultságok kellenek. (jobbklikkel elérhető a futtatható állományoknál, vagy azok tulajdonságlapján a kompatibilitásnál is be lehet állítani) Én a programjaimat és a drivereket is mindig így telepítem fel, eleinte volt belőle gondom, hogy egy driver/program nem tudott rendesen feltelepülni.
-
illusiON
őstag
válasz
Thrawn #15012 üzenetére
ez a rendszergazda dolog ez felettébb idegesitő, mikor másik rendszeren telepitett powerDVD-t inditottam volna is ezzela surmó szöveggel jött
csökkentettben is ugyszint elindul de az asztal tartalma akkor is ugyan az.. vagyis semmi.. nem lehet visszahozni a userem? az event logom is megnéztem de hiába nézegetem nem lett jobb..
pedig minden program ott van program filesban meg startmenuben is, amikor meg inditom gépet kéri a passom pharoahem userhez, beirom, welcome gondolkozik, preparing Ur desktop aztán jön a hiba hogy ideiglenes userrel lehetek csak
ez a futtatás rendszergazdaként parancs ez miféle?
-
illusiON
őstag
hellohelo
lenne 1 problémám, elkékhalálozott a mocsok vistavalami KERNEL_IN... többre nem emléxem
és, azóta ha belépek akkor nem tudja a profilom betölteni, hanem vmi ideiglenessel lép be vagy mivel, és azt irgya hogy beszéljek az adminisztrátorral.. nade, hát csak 1 acc van rajta szóval én lennék az adminisztrátor is nem
ilyenkor mi van?
-
Polllen
nagyúr
válasz
7Heads Drago #14991 üzenetére
Csak 1x? Ezt hogy érted? Egy "gépre" csak egyszer lehet feltelepíteni, vagy mi szösz?
-
delacct
tag
nemhasználok programok legtöbbjét.
1.)böngésző
2.)médialejátszó
3.)p2p
nemsírtam amúgy csak tényleg tiz év picipuha után kezdem feladni.
mert boltban számlával vett OEM előretelepitett besenyővistabácsi
ápdétje után sírt a rendszer a crypt-elt partició miatt.
Linux ugye külön hdd-n külön mbr-rel.
Ez az egész azért ciki mert a legnagyobb pista az áltimét sem tudja saját maga alatt bitlocker-rel titkositani a particiót(Ezért vettem Home Premiummal).Ja és 2008 van. -
breetai
aktív tag
válasz
Sanyix #14993 üzenetére
HI!
A Basic-kal az A GOND, hogy az is (mint mindegyik ver.) egy Ultimate. CSAK! Egy csomo cucc le van tiltva benne. Pontos listát kérlek ne töllem kérj!
A lényeg HA már eredeti akkor legalább Premium, mert a Basic a netező+játszó ámbernek készült. DE! Pl. ezért egy netmegosztás ... már zajos/nehéz lehet vagy akár lehetetlen vele. (Hasonló cipő, mint anno a XP Home-mal volt ...)
De ha már kiadsz 25-öt a Premiumra, akkor 30 az OEM Ultimate. Megint nem tudom mi az OEM megszorítás. Pl: 1 gépen használható/alaplap csere után már nem eredeti, VAGY "csak" az, hogy egy egész konfighoz adható el hivatalosan ... (Bár! Ha csak az utobbi akkor azt egy tuti bolt biztos eladja neked gép nélkül is.)Szóval a Basic-et ÉN a helyedben elkerűlném. De persze Te neked kell tudnod mire is kell!
-
KisCobiii
aktív tag
Tessék probáld meg.:
[Probáld meg ezt lefutattni, de csak !!!Internet Explorerben!!!]
Itt pillanatok alatt megtudod, hogy a géped lassu vagy baj van-e...Ui.: Bocsánat, nemtudtam teljesen jol bemásolni, elöször klick a linkre futasd, majd oldalt lesz egy olyan hogy vista teszt, és meny arra...
-
Skyer
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest