Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Klemens
őstag
Hát...végülis jah...igazánól nem akartam 2 rendszert használni, csak a 7-t, de jobban belegondolva...lehet azért kellene mindkettőt, ha más nem addig még nem barátkozok meg úgy igazán a 7-tel.
A jövőhét folyamán kiderül, hogy jól írtam-e ki.Kérdések:
Nvidia-nak van Windows 7-re drivere, de Asus-nál nem találtam. P5B totyikban azt mondták, hogy a Vista driver jó hozzá, ha meg mégsem, akkor nézegessem a Delux drivereket.
Valakinek van esetleg Asus P5B Premium és Windows 7 tapasztalata együtt?
Olyanok mennyire fordulnak elő, hogy a progik nem futnak majd rajta, mint annó a Vistán?
Gondolok én CClenaer-re, defraggler, comodo firewall, NOD32 meg ilyenek.Sorry, ha lámákat kérdezek, de ilyen téren nem vagyok járatos.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest