Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Az biztos, hogy helyi user nevében csak akkor tudsz futtatni alkalmazást, ha be tud jelentkezni lokálisan.
Néhány szolgáltatást meg lehet kerülni, hogy admin jog nélkül lehessen futtatni a user megfelelő csoportba helyezésével pl. hálózati szolgáltatások de a group policy-hoz szerintem admin jog kell.
Szerintem ez nem kivitelezhető.
Biztonsági okokból van erre szükséged? Nehogy valami vírus fusson le a user nevében admin joggal vagy mi miatt szükséges? -
-
dkaro
őstag
-
FLx
addikt
Csak olvasható valódi vándorló profil nem létezik, a kérdést mondjuk tudom honnan származik, hülyék szegények. Olyan van hogy mandatory profile. NTFS és share jogoknak zéró köze van egymáshoz, ennek utána kellene olvasnod. Last logon user meg security beállítás csoportházirendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 8 - újrahasznosítva
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem igazán értem a célt.
)