- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Igen, igen, a proci csere alap lenne, ha tényleg bekerülne a rendszerbe. i3 szerintem elég lesz kiszolgálni azt a teljesítményt, amire szükség van.
Közben találtam HP-s WinServer 2k12R2 Foundation-t. Ahova kell, a tartományvezérlési és a virtualizációs szolgáltatások full feleslegesek, vegyesen van 7 Home/Pro, 10 Home/Pro, 15 felhasználós (jól gondolom, hogy egy felhasználónévvel több felhasználó tud egyidejűleg csatlakozni? Fájlmegosztás, hálózati meghajtó - mert akkor így simán elég).
Gondolom az adatbázisokhoz minden gond nélkül tudnak csatlakozni a gépek, maximum a tűzfalon kell portot nyitni vagy kikapcsolni az egészet.
Backupot majd megoldom batch file-okkal.Gondolkodtam azon is, hogy Windows 7 Pro-val vagy 10 Pro-val oldom meg az egészet, de azt gondolom, hogy azért mégiscsak jobb egy olyan rendszert használni, ami ha nagyon alap is, de ilyesmire lett kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest