Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Igen, igen, a proci csere alap lenne, ha tényleg bekerülne a rendszerbe. i3 szerintem elég lesz kiszolgálni azt a teljesítményt, amire szükség van.
Közben találtam HP-s WinServer 2k12R2 Foundation-t. Ahova kell, a tartományvezérlési és a virtualizációs szolgáltatások full feleslegesek, vegyesen van 7 Home/Pro, 10 Home/Pro, 15 felhasználós (jól gondolom, hogy egy felhasználónévvel több felhasználó tud egyidejűleg csatlakozni? Fájlmegosztás, hálózati meghajtó - mert akkor így simán elég).
Gondolom az adatbázisokhoz minden gond nélkül tudnak csatlakozni a gépek, maximum a tűzfalon kell portot nyitni vagy kikapcsolni az egészet.
Backupot majd megoldom batch file-okkal.Gondolkodtam azon is, hogy Windows 7 Pro-val vagy 10 Pro-val oldom meg az egészet, de azt gondolom, hogy azért mégiscsak jobb egy olyan rendszert használni, ami ha nagyon alap is, de ilyesmire lett kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest