Új hozzászólás Aktív témák
-
FastEthernet
csendes tag
Tiszteletem!
Olyan kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy adott egy hálózat amin egy Linux szerver van. Hát sok értelmét nem látom ennek a Linux szervernek ezért lecserélném Windows 2008 R2 szerverre. Ugyebár adott, hogy akkor a klienseket tartományba fogom léptetni.
A problémám amit nem látok át így elméletben: Ezeknek a felhasználóknak mind van fiókjuk. És ezeknek egy asztal felületük, programokkal stb. Ha tartományba léptetem szimplán, akkor ezzel a már meglévő fiókkal továbbra is be tud majd jelentkezni? És az asztal felülete nem változik?
A másik, hogy ha win 2k8 r2-vel csinálok szerverezeti egységet blabla, és azon belül egy felhasználót amivel majd bejelentkezhet a kliens, akkor ugyebár az asztal felületük default lesz. Semmi nem lesz meg abból ami az eddigi fiókjukon volt található. Hogy lehet megoldani, hogy a volt fiók beállításai legyenek azon a useren amit én hoztam létre win szerveren? Szóval teljesen ugyan az az asztal egyebek.
(Remélem jól írtam le amit akartam és értethető.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Formula-1
- BMW topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest