Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na úgy látom ebből blog lesz

Saját tapasztalatok: tegnap szereztem be egy Lenovo Ideapad Yoga 11-et. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Az persze kicsit frusztráló, hogy az appok nagy része fizetős, dehát tudtam mire vállalkozom. Azért vannak ingyenesen is szép számmal, ez senkit ne tartson vissza. A rendszer gyors, talán a vas miatt (Tegra 3) néha gondolkozik picit, főleg multitask-nál.
Ami jobban érdekel, hogy sajnos egyelőre nincs 8.1 RT-re jailbreak. Ez lenne hivatott áruházon kívüli x86-os windowsról átportolt alkalmazások telepítésének a lehetőségére, meg egyéb rendszerből fakadó kötöttségek feloldására. Sajnos egyelőre csak windows 8 RT-re van jailbreak. Remélem ez minél előbb megoldódik.
Akksi üzemidő valami egészen elképesztő, többek között ezért is választottam a Win RT-t.
Teszt a gépről ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Processzorok Olcsón Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest