- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na úgy látom ebből blog lesz

Saját tapasztalatok: tegnap szereztem be egy Lenovo Ideapad Yoga 11-et. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Az persze kicsit frusztráló, hogy az appok nagy része fizetős, dehát tudtam mire vállalkozom. Azért vannak ingyenesen is szép számmal, ez senkit ne tartson vissza. A rendszer gyors, talán a vas miatt (Tegra 3) néha gondolkozik picit, főleg multitask-nál.
Ami jobban érdekel, hogy sajnos egyelőre nincs 8.1 RT-re jailbreak. Ez lenne hivatott áruházon kívüli x86-os windowsról átportolt alkalmazások telepítésének a lehetőségére, meg egyéb rendszerből fakadó kötöttségek feloldására. Sajnos egyelőre csak windows 8 RT-re van jailbreak. Remélem ez minél előbb megoldódik.
Akksi üzemidő valami egészen elképesztő, többek között ezért is választottam a Win RT-t.
Teszt a gépről ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest