Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
wego.here.com -on tervezve köztes útvonalat, majd ott elmentve hogyan lehet telefonon előcsalogatni?
(a Saved routes alatt nálam nem jelenik meg)
Köszi
-
sentinel
aktív tag
Hello,
rég telepítettem már a telóra progikat, de most már nem tudom megcsinálni mint régen hogy a web-ről telepítsek programot a telóra, mert az Alkalmazás beszerzése gomb inaktív.
Mitől van ez?
-
sentinel
aktív tag
Szeretném látni a helyem koordinátáit, de nem látom sehol (Here Drive, Maps). Tudnátok segíteni? Esetleg külső app kell ehhez?
-
sentinel
aktív tag
Hello,
Here Drive+ -ban a kedvenceimből hogyan tudok útvonaltervet tervezni hogy lássan merre fog vinni? Mindig csak saját pozícióból akar kiindulni :s
-
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok
a Here Drive+ kedvencei amik a telón vannak azokat lehet látni PC-n a bejeéntkezés után valahol? Biztonsági mentésként le lehet menteni ezeket?
-
sentinel
aktív tag
A Find My Phone teljesen jól működik a windowsphone.com-on.
Egy dolog csak, hogy valamiért -1 órát ír kiPhone location
....
11/21/2014 at 6:23 PM
Refresh | Print | Center on mapMost 19:23PM volt ekkor
Ez miért lehet? Jól van beállítva Magyarország nekem.
-
sentinel
aktív tag
válasz
v.attis #56569 üzenetére
Másodikra:
https://people.live.com/ -ra ha beregizel és a telefont belépteted, akkor lehet kontaktokat összekapcsolni más fiókokkal (pl facebook, Google) vagy pedig importálni. A telefon meg segít az Adatátvitel app az átköltözésben ha kell. -
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
Uber-t mint taxis közösségi alkalmazást használja valaki windows phone-on? Ha igen, akkor milyen, hogy működik?
-
sentinel
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #55326 üzenetére
Nekem semmi bajom a frissítés után vele: L520. Vodafonos, de Telenoros belepiszkáltal hallottam hogy voltak gondok valakinek. Vodással semmi!
-
sentinel
aktív tag
-
sentinel
aktív tag
Túrista útvonal-ra progi létezik WP alá?
-
sentinel
aktív tag
válasz
Hunork #54374 üzenetére
Eredeti win7 alatt engem a KB2918614-es patch szivatott. Nem is tudtam végképp megoldani, de más sem a neten! Sokan szenvednek ezzel
Ez lecseréli a windows installert és némely gépen bajokat okoz. Nem lehet mihez kötni. Ha esetleg unistallálod, újraindítod a géped akkor megpróbálhatod, hátha neked is ez kavar be...
-
sentinel
aktív tag
ha letöltök egy alkalmazást, majd leszedem mert nem tetszik akkor látom a web-en és telefonon is az áruházban a saját alkalmazások menüben.
Kérdésem az ha letöröltem miért van még ebben a listában? Meg törölni szeretném hogy ne dobja be ezeket amikre már nem lesz szükségem...
-
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
egy Viber kérdésem lenne:
- windows phone-on is mindig fut a program amikor van internet elérés?
- nem lehet kilépni belőle csak ha leszedem?
- próbáltam a másik felet hívni akinél nem volt internet, de mégis kicsöngött a Viber. Ez így jó?
- látom a kontakjaim hogy online-ok vagy sem?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Airsoft
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest