- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok! Van egy lumia 610-em ugye immáron 7.8-al. Azt szeretném megtudni, hogy e telefon rendszerét lehet-e unlockolni? És ha lehet akkor hogyan? Előre is köszönöm a segítséget.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, hogy 7.8-ra esetlegesen jön még valami frissítés, ugyanis nokiáéknál még a 7.8 után volt még valami maszlag, csak mert kibírhatatlan lumia 610-en néhány alkalmazás... Többek közt a facebook el van csúszva... (a touch.facebook)
Szerk.: nem csak 610-en
[ Szerkesztve ]
-
rbertkrl
aktív tag
Egy nagyon gyors kérdés, hogyan lehet windows phone 7.8-on screenshotot csinálni ?!
-
rbertkrl
aktív tag
válasz btudos #24683 üzenetére
Igen?! Köszönöm ezeket az infókat. Úgy érzem elkezdek keresgélni egy 520 után mert ez már röhej ami van 7.8 témában. Ezek a frissítés pletykák is elég elenyészőek, pedig a Nokia tervében benne volt az update, de gondolom amióta folynak a dolgok a microsoft-tal azóta még csak a wp8-ra sem gondolnak nagyon.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy a windows phone 7.8 USSD kompatibilis ? Ugyanis a telenoros mymenu-t az istenért sem akarja behozni a telefonom. Előre is köszönöm a segítséget !!
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Szereztem egy MicroUSB to HDMI kábelt... Próbálkoztam de nem nagyon mutatott képet a TV ha rákötöttem. Egyáltalán lehetséges-e a képernyőkiterjesztés, valamilyen program segítségével, Windows Phone 8-on, vagy sem ? Csak, hogy ne próbálkozzak feleslegesen, előre is köszönöm!!!
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy jó live tile-os órát linkelni? Nagyon megköszönném. Köszi előre is.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Wp8-on valahogy a binges terkepet elo lehetne hozni? Mert gyorsasagra sokkal jobban szerettem a beepitettet mint a nokiaet, de sehol sem talalom. Valami megoldas? Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest