- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Csak tippelem, hogy nem, de ez kiderül majd hamarosan, hiszen ha tényleg elindult egyes országokban a WP7.8 a Lumia 800-ra, akkor biztos lesz aki teszteli és bemutatja az eredményt. Én is örülnék, ha bele kerülne. Nem tudom, hogy Microsoft buziság, hogy nem került bele, vagy esetleg kernel oka van. Bár inkább az előbbire tudok tippelni.
-
-
Szia,
A régi topikban volt egy megfejtés erre CAB sender néven...
Olvasd el ezt, aztán ha nem megy az angol, akkor macskagyökér kolléga nagyjából magyarította, majd újra jómagam magyaráztam egy kicsit.
Ha valami nem világos, ne tőlünk kérdezd... majd egy éve csináltuk utoljára
Ja, és ugyan azt írtam, hogy én hagytam a backupot, de ha neked megy, azért csináld csak meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest