-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomloiJenci
tag
válasz
jockas #23967 üzenetére
Na kollégák. Nem tudom mit patkányoltam, de most kaptam Facebook üzenetet a főkepernyőre, pörög a csempe. Be van jelölve, hogy minden mozgást jelezzen, majd meglátjuk megy-e az is.
A 820 vs. 925 témához. Én 820-Al zúzok, de napi 2-3 alkalommal töltöm. Akkor képzeljük el, hogy meddig bírná egy jobb kijelzővel. Mellesleg kérdem én, mivel jobb? A navigáció se fogja megköszönni, se a videofilm.
Ha a memória nem bővíthető, akkor egy esetleges HR alkalmával lehet mindet vissza pakolgatni. Míg ha kártya lehetőség van, akkor a galériát nem kell piszkálni évekig, még oprendszer váltáskor se feltétlenül. A méret szerintem embere válogatja. Nekem ez is határeset. Az átlós sarkot alg-alig érem el ha oda kell bökni. Én ezeket a szempontokat tartottam fontosnak, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest