Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Oppenheimer #36595 üzenetére
Valar dohaeris.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #36591 üzenetére
Szerintem lemondanánk róla, így is több az android buzer mint ami tolerálható lehetne.
-
válasz
Oppenheimer #36587 üzenetére
Ha heti frissítést akarsz, akkor is fel kell raknod a dev ROM-ot(hacsak nem azzal kapod), mert a JLB "csak" havonta/kéthavonta frissül.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #36587 üzenetére
Csak már ott tartanánk....
-
válasz
gzbotii #36583 üzenetére
Ha szeretnék használni is, nem csak nézegetni, akkor gondolom, tekintve csak ez megy rendesen idehaza
Plusz a S800-as verzió a WCDMA-s, a másikban Tegra van.
Oppenheimer:
Szvsz 1x az elején kénytelen leszel romolni, ha a magyar, heti frissítésű fejlesztői ROM-al szeretnéd használni, mert gyanítom gyárilag a stabil JLB Eng/Ch ROM lesz majd rajta. De gyárilag van egy Updater app, így 2 másodperc feltenni. -
-
Blyan
félisten
Android szakmai topik?
-
válasz
gzbotii #36578 üzenetére
De van. A Mi3 WCDMA sorát nézd. KK-4.4. Bár azt mondják, még nem az igazai, de próbálni nem próbáltam, mert Mi2-re még nincs.
Plusz, a G2 műanyag, a Mi3 meg egy magnézium-alu házban van(bár a borítás lehet műanyag, nem fogtam kézben), plusz az LG UI egy kaki szerintem. Meg szerintem a design is jobb, az LG olyan tucat..
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #36576 üzenetére
Miben jobb?
HW annyi kullonbseget lattam, hogy 50mAh nagyobb az aku es 0.2" kissebb kijelzo. Ugyan az a chipsett, regebbi Android (mert meg nincs 4.4 alapu MiUi) -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Oppenheimer #36539 üzenetére
Nekem még egyik telefonomon sem sikerült fogast találni, mondjuk még nem is kerestem... Balatoni lenne a fogas?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Es miert pont arra esett a valasztas? Mennzibe kerul?
G2 nagyon durvan jo ajanlat, S4 es M7 is dragabb nalla 40-50 euroval (*nemet amazon arak alapjan)
-
Lall
veterán
610 topik sírvaröhögős, sűrűbben kéne olvasnom.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #36570 üzenetére
Háhááá...
emvy, Joe barátunk még nem válaszolt?
-
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #36568 üzenetére
Múltkor hirtelen felindulásból sí és mountain bike trackernek illetve GoPro vezérlőnek majdnem vettem egy i4-et, amire még nem került iOS 7, de aztán nem mertem beleugrani. Hiába nem lenne túl sok feladata, akkor is félek a korától. Annál újabb alma árát meg ilyen célokra már nem fizetném ki.
-
btudos
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #36564 üzenetére
Nem generációs probléma, csak más felhasználói igények, szokások. De alkalmazás témában a Te felhasználásoddal nehéz objektív véleményt kialakítani.
Egyébként értem mi a gondod a droiddal, én is hasonló okok miatt nem veszek (tableten még sok droidos alkalmazás is hulladék tud lenni, nálam itt esett ki végleg), de nem mondhatjuk azt néhány eset alapján, hogy a droid alapvetően hulladék. Viccelődni persze lehet vele, én is szoktam, de direktben megmondani, hogy szar az egész... Hát, meredek.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Valószínűleg a korom miatt van így, de én a nap 24 órájából 8-at alszom, 8-10-12-őt dolgozom asztali PC előtt ülve, a maradék négyet-nyolcat viszont értelmesebben is el tudom tölteni, mint a telefon folyamatos b*szogatásával Amikor tényleg kell, akkor ott van kéznél, és használom is. Generációs probléma, na!
-
btudos
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #36557 üzenetére
5-6 napig ment a telefonod 8.0-val, ne sértődj meg, de nem igazán releváns a véleményed alkalmazások szempontjából.
Az én telefonomon van kb. 100 app, amiből heti-kétheti rendszerességgel használok 60-at. (hírek, multimédiás alkalmazások, néhány játék, kommunikációs programok vagy valami más eszközhöz tartozó app) Látom, hogy az iOS-es verziói ugyanezen alkalmazásoknak mennyivel többet tudnak (iPad 4-en nézve), és tényleg sokszor jutok el oda, hogy egy i5-tel ki tudnék békülni. Aztán persze mindig ránézek az iOS 7-re, és rájövök hogy no f***ing way, de az alkalmazások minőségén ez sajnos nem változtat. Lehet szeretni a WP-t, magát a rendszert (UI-t, animációkat, logikát - bár a 8.1-gyel kicsit nehezen békülök ki) én is imádom, de a szemellenzős fanatizmus nem vezet sehova.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
btudos #36556 üzenetére
Androidra van 2 millió app, Wp-re "csak" kétszázezer. Én 40-et tettem fel a telóra (5-6 fizetős), ebből úgy tízet használok rendszeresen. Miről is beszélünk?
(#36555) Barthezz2: 2 évvel ezelőtt - pár olcsóbb és drágább androidos telót kézbe véve - döntöttem a Lumia 610 mellett.
Tavaly csere 920-ra. Egyetlen egyszer sem fagyott, soha semmilyen gondom nem volt velük (garanciális sem, pedig sufni-gsm-ből vettem, nem gyári garanciával). Ismerősök meg cserélgetik az olcsóbb- drágább androidos sz*rjaikat havonta, mert hol ez nem jó, hol az nem, jó, meg napi 2 restart, stb.. Az én saját tapasztalatom ennyi. Tabletből sem veszek androidost, mert az csak öncélú játékszer, munkára nem alkalmas (éppen programok híján). A mostani netbookomat is természetesen windowsos tabra fogom upgradelni ha lesz rá pénzem. Részemről ennyi...
-
btudos
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #36552 üzenetére
A WP majd akkor kezd gatyába rázódni, ha legalább a droidra megjelenő alkalmazások 30 %-a eljut WP-re is belátható időn belül, nem csak ígéret szintjén.
Itt mindenki tudja, hogy szeretem a rendszert, és telefonként nem is nagyon váltanék másra, de basszus, ha ki is adnak valamit, annyival kevesebbet tud, mint mondjuk ugyanaz iOS-en (pl. GoPro app), hogy fáj.
Amúgy a helyi Sony "hívőkkel" (
) ma pár óra erejéig szolidaritásból együttéreztem, én egy SP-vel szenvedtem sokat, a 8X-en háromszor megnyitottam és bezártam a híváslistát, mire a Sony-n egyszer betöltött, nem gondoltam volna, hogy a tulajok által sokat szidott SP tényleg ennyire vacak szoftveresen.
-
válasz
Bogyó bá' #36552 üzenetére
Figyu, fb-n a wp csoportba minden nap azt olvasom, hogy az egyiknek meghülyült, a másiké 5x indul újra, a harmadiknak 10x rakja be ugyan azt a számot. Szóval, azon kívül, hogy wp-re fele annyi app sincs, azok se mind tökéletes, funkciókban elmarad a droidtól, akkor mennyivel is jobb?
És nem, nem védem a droidot se. Volt egy Sony-m, akkoriban csúcsmodell 150k-ért és egy kalap szar volt. De pont a Xiaomi kínai "dzsunka gyár" létére rakott össze egy olyan MIUI-t, amit a "nagyok" is megirigyelhetnének..
Szóval ez egy kicsit meredek volt így..
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
catroot #36551 üzenetére
WP nem fut rajta, bughalmaz barkács-androiddal meg mi más lehetne akár a világ legerősebb hardvere is?
(#36553) Barthezz2: az a készülék valóban nem volt a kezemben. Magával az androiddal vannak bajaim, érthetetlennek tartom hogy a topictárs - most, hogy a WP kezd egészen gatyába rázódni - miért tette meg ezt a lépést?
-
Oppenheimer
nagyúr
-
dejaris
addikt
válasz
Oppenheimer #36542 üzenetére
Fogadjunk nem merted eladni a nokiat, hatha nem jonne be a dolog
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Te most tényleg ilyen Xiámiáu nevű androidos vackot vettél?
-
válasz
Oppenheimer #36542 üzenetére
Majd lehet egymast gyozkodni, hogy nem olyan fos ez
-
válasz
Nekem is egyet ajándékba? Ajj de rendes vagy, igazán nem kellett volna
-
cattus
addikt
válasz
Én tudok: Android.
-
catroot
veterán
válasz
Miért éppen kettőt? Hogy az egyik tuti megjöjjön, vagy mi?
-
Oppenheimer
nagyúr
8 nap mulva rendelek xiaomi mi3-at, egyszerre 2 darabot is.
azon a telefonon nem lehet fogast találni.
-
btudos
nagyúr
Minden WP tulaj idomilliomos, hogy van idejuk, energiajuk napokat azzal tolteni, hogy az akksit nezegetik es butatelefon uzemmodba kapcsolnak? Ahelyett, hogy hasznalnak... Sose fogom megerteni ez miert jo.
-
válasz
Oppenheimer #36529 üzenetére
-
Lall
veterán
Na, ez se tartott sokáig. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Apple MacBook
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Witcher topik
- Sorozatok
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest