Új hozzászólás Aktív témák
-
sorry legiaap, töröltem innen is
-
polonic
félisten
Nézzétek be az ontopikba. Ez az ember beteg. De ezt most komolyan mondom.
-
Воланд
titán
felszantani, soval behinteni.
-
btudos
nagyúr
Most miért? Ez baromság, hogy nem szabad Nokián kívül mást venni. Ha kellenek a Nokia alkalmazások, akkor jogos. De ha nem, akkor simán jó egy 8X, vagy az Ativ S (utóbbi az SD kártya miatt jobb is lehet, ha nem zavarja az embert az AMOLED).
woland_y2k: Ott rohadjon meg az egész, ahol van, de komolyan.
-
catroot
veterán
Ez mekkora
-
legiaap
félisten
Csatt:
-
Skacok, milyen 4,5"+ -os, 720p-s WP8 kapható itthon?
-
polonic
félisten
Jézusom, mennyire alpári módon sikerült nyilatkoznom a 920-as topikban.
Bocsi modik, nem így akartam. Kérlek szerkesszétek.
-
gzbotii
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
válasz
Barthezz2 #17661 üzenetére
Ugye ugye, kellett neked Android, bezzeg a tavalyi WP7-es modellek közül egy sem kapta meg a WP8-at, ott legalább konzekvensen megy az upgrade.
adam014: azt hittem, annak örülsz, hogy az egész tile-okat nagyobbra lehet venni, nem arra, hogy megjelenik egy teljesen új méret.
-
pushalias
addikt
Most értem haza, felnyomtam közben 2 képet Itsdagrammal, végig ment a zene, ezt nézegettem, azt nézegettem, legalább fél órát használtam, de inkább többet – és 99%.
(#17655) mukibuci Ne legyél már a túlsó véglet!
Ha nem tetszik, nem használod!
(#17665) Blyan Nem már 98%-nál?
Ne irígykedj már, nem az enyém, csak tesztelem!
-
Alexios
veterán
válasz
Psychonaut #17660 üzenetére
de ez nem teljesen ugyan az, ha megnézed a weather tile 2x2 helyet foglal el, tudtommal ilyen most nemlehet, vagy 1x1, vagy 2x1
Sőt, kissebbek is lehetnek a kép alapján, mint wp8-nál. -
Ezazz, az összes tavalyi Sony megkapta már a JB-t, persze, hogy az Ion nem..
-
válasz
Psychonaut #17654 üzenetére
nekem ez a hátteres rész spec nem tetszik
-
Psychonaut
veterán
-
legiaap
félisten
Az 5-ös iphone-nak sem rossz az akkuja. Ha a 920-on folyamatosan játszok két órát (úgy hogy 100 %-on volt) akkor nullára lemerül. Ráadásul ugye nálam elég 10 perc és kurva meleg lesz a teló. Bár szerintem ez azért van, mert a sok játékkal kinyirtam az akkut, de ennek nem így kéne lennie ugye. Az 5-ös almán meg kurva sokat tudok játszani. Kb. fele annyira merül és fele annyira sem melegszik.
-
btudos
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz
pushalias #17650 üzenetére
Nem tudom - és most tényleg minden trollkodást félretéve - de az i4 és az i4S fullra feltöltve 3 órával később is 100%-on van. Anno Trophym még kikapcsolva is merült.
Az más kérdés, hogy utána két weboldal megnézése 90%-ra ledobja .
Az utóbbi persze más tészta, az valóban jól hangzik.
-
pushalias
addikt
Természetesen nem nagyon használtam, az már a sci-fi kategória lenne.
De egy átlagos okos telefon 3 óra alatt 5-8%-ot akkor is merül, ha hozzá se nyúlsz, ezt te is jól tudod. Tegnap egyébként egy és negyedóra folyamatos nyúzással ment le 100-ról 96% körülre, szerintem az se átlagos.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #17647 üzenetére
Gondoltam a szájvíz nem elég a jó [moderálva] lemosásához, de tudja a tököm, még sosem álltam a másik oldalra.
(#17648) pushalias
Ne aggódjm egyszer csak 80 lesz belőle.
Amúgy használtad is, vagy csak feltöltötted?
Ejnye.
[ Módosította: crey ]
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #17644 üzenetére
Kúl!
Index címlapra került a L720 teszt előzetes, szépen jönnek rá a népek.
Itt is le kell írnom: három órája töltöttem a L720-at, 100%-on van. -
gzbotii
nagyúr
A nap aranykopese a Lenovo S820 totyikbol.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #17644 üzenetére
Akkor most már fogat moshatsz és mehetsz emberek közé is?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #17643 üzenetére
65 pontos vizsgával megalazoan 70 pontos év végi összesített teljesítménnyel k*rvara 4es lettem, szoval jo makkömlésben lehetett részem
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #17634 üzenetére
Anal vizsga? De joelhet neked
-
catroot
veterán
Bazze, kb. egy hete jelentettem egy hibát a google maps-ben, most látom, hogy már javították is.
(bár, az útvonalkereső algoritmus még körforgalmat jelez ott)
-
Oppenheimer
nagyúr
Ahh nagyon szivatós anal vizsgát állított most össze Tasnádi papa. Ha megvan a beugró része, akkor 4-es, ha meg nincs akkor pótvizsga.
Hajszálon fog múlni
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #17622 üzenetére
4"-en talán lehet, hogy nem zavaró, de ez 4,3". Persze használat közben mexokod.
Ellenben az aljzat hiba magától megjavult, ennek örömére kiderült, hogy a füles tűzrevaló, és sajnos a telefon más fülessel se lesz sokkal jobb. Ez nálam sajna alaposan betesz az instantgetségnek.
-
legiaap
félisten
Na HTC Radar belakva
-
balcsida
senior tag
Valaki nem társul össze velem, hogy összedobjuk rá a pénzt?
• Surface RT 64GB with touch cover bundle for $99.99 USD
• Surface Pro 128GB standalone for $399.99 USD
[link] -
dejaris
addikt
Mik ki nem derulnek.
-
-
pushalias
addikt
Battyátok meg, ez a 720 nagyon kéne. Na, megyek vissza Fedet nézni.
-
Korábban itt volt arról szó, hogy mennyire túlköltekezett a United, és csúnya gonosz módon hogy eladósította magát a játékos vásárlásokkal, etc.
Itt egy rövid elemzés, hogy mi is történt pontosan a pénzügyeket tekintve
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest