Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Sehogy! A nokiát nem használom, ez olyan késdobálóba, koncertre jó lesz telefonná avanzsált, meg 20 rongyért nem adom el, annál azért jobb. Tartalék gyalogos.
-
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo
üzenetére
Kérdezzél, hogy ha nem tudok válaszolni a többiek segítenek.
50-et megér az n95. A szolgáltatók sajnos nem forgalmazzák az innov8-at így csak ~100k körül lehet függetlent venni, ugyanaz a helyzet az i7110-el is, az meg ~80k. Neked kell eldöntened, hogy megér-e plusz pénzt az a többet tudás.
Akkor az apple 3g 28k ikon400-as csomaggal, és tudja mindazt ami neked kell, mert nemsokára elkészül rá az igo, van belső tárhely, wifi, gps, 3,5 jack, dokumentumokat is tudsz rajta szerkeszteni. A kijelző meg bazi nagy, azon már elég jól használható a virtuális billentyűzet is. Az is igaz, hogy nemsokára jön az utódja, lehet érdemesebb megvárni a 3gs-t.
Sony Ericsson-nál meg nincs olyan okos teló, amiben gps, és wifi is van, majd lesz valamikor egy saito(idou) azt slussz. -
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo
üzenetére
Vannak itt 14 évesek is csúcs HTC készülékekkel, és bűvölik mint a huzat. Nem korfüggő. Én sem vagyok nálad idősebb, és 2 pda-t használok, a fiúk mások. Majd a többiek segítenek neked, mert én nem tudok, túl könnyen lemondasz még a jobb készülékekről is.
A samsung meg talán a világ legjobb mobiltelefon gyártója. -
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo
üzenetére
Ennyire csúnya
Azért mondtam ezt, mert sokkal jobb, mint egy n95. Nézd meg az n95 utódját is, nem nem az n96-ot, hanem az n85-öt.
Megmondom őszintén, én semmi képen sem vennék n95-öt, nagyon kevés ram, már régebbi Ti omap proci, az op. rendszer sem a legfrissebb, a ház minősége, hagy kívánni valót maga után.
Ezeket nézegesd meg: n85, n79, 5800XM, és a samsungtól az i8510 innov8, és az i7110. Ezek még bőven olcsóbbak mint egy touch pro, de lényegesen fejlettebbek az n95-nél.Ja és esetleg a nokia e66? Arra ne mond, hogy nem szép, és minőségi, ez szokott tetszeni a csajoknak. Ismerek pár ilyen buxát aki ilyet birtokol, és azt sem tudja, hogy mi van a kezében. Anyámnak ilyet akarok venni a szülinapjára, bár segg hülye a teknikához, mondjuk lehet inkább egy 8600 luna jobb választás lenne a számára.
-
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo
üzenetére
Ne sértődj meg, de szerintem neked bőven elég egy n95, és még marad egy csomó lóvéd is. Én egyébként mást javaslok akkor már inkább egy nokia e71, az minőségi fém házban van, gps, wifi, qwerty, az egyik legjobb akkuval rendelkező okostelefon, tud az mindent, és az is majdnem fele annyiba kerül, mint egy touch pro.
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden.
Nem hiszem, hogy az emberek többsége a szépsége miatt vásárol pda-t. -
Mamuska
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
De ha nem kell full qwety, esetleg Diamond 2?

Akkor már inkább a HD, szerintem az jobb, nagyobb képernyő, 3,5 jack, azonkívül semmiben sem gyengébb, csak jobb pár dologban. -
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo
üzenetére
Az x1 is egy HTC készülék, csak rákerült az SE felirat. Az újabb rom verziókkal már nem lassabb a HTC készülékeinél, vagy akár főzött rommal is lehet próbálkozni. Szerintem jóval jobb, mint a touch pro, nagyobb a kijelzője, van 3,5 jack, fém ház, HSUPA, nagyobb akku, a processzor sem ugyanaz, mert az x1 gps-e nem késik, ebben is jobb mint a touch pro. A kezelőfelületből meg azt teszel föl rá amit akarsz, touch flo-tól kezdve spb mobile shell, point UI stb. testreszabhatod a saját igényeid szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért mondtam ezt, mert sokkal jobb, mint egy n95. Nézd meg az n95 utódját is, nem nem az n96-ot, hanem az n85-öt.