- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Aktív témák
-
Gabás
addikt
Na, ilyennel még nem találkoztam.
Wmv fájlt kellene lejátszani, amit ugye más lejátszó nem játszik, csak Media Player. Eddig hasonló formátumokat csont nélkül futtatattam. Most kaptam néhány új filmrészletet, indítom, hát licenszelést kér. Mondom, mi a franc, há már licenszeltem (a Windows-t, ugye), akkor tessék lejátszani. De nem, elvisz a Windows adatvédelmi nyilatkozatának az oldalára, majd kéri a csatlakozást a nemtommelyik licenszkódokkal foglalkozó oldalra. Ez már nagyon gyanús kezd lenni, hogy itt a jó régi adatküldözgetés sunnyiban dolog jön fel.
De kéne a fájl, mondok, lássuk, mi az. Katt, ez elvisz a Bullseye nevezetű szervezet/honlapra, ami telepítani akar / megváltoztatni a ''blackbox'' nevezetű komponenset. Tűzfal hisztizik, kikapcs. Elkezdem telepíteni, szinte azonnal jelez a NOD: multiple threats. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy spyware, amit bele akart tenni a Media Playerbe.
Most akkor mi van, megint kémkedik a player? Valaki találkozott már ezzel? Szólni kéne az illetékeseknek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest