Új hozzászólás Aktív témák
-
bstage
csendes tag
Sziaszok!
Tud valaki arra megoldást, hogy miért így olvassa be a kamera képét a Movie Maker?
Azaz a képnek csak a széle látszik, holott a helye megvan az ablakban...Win7-64bit, de ez volt a 32 bitessel és régebben XP-vel is. A kamera Panasonic NV-GS320 és
FireWire-n keresztül játszok be.Köszi előre is ha valaki tud segíteni!!
-
Dilikutya
félisten
Engem az érdekelne, hogy ha nekem Windows 8 alá kéne Movie Maker (csak sima jpg+hang videóra kell, ahhoz fölösleges komolyabbat letölteni/elindítani), mi a fenének akarja felrakni az egész nyüves LIVE csomagot? A Messenger fent volt alapból, viszont pl. a Fotótárra semmi szükségem, meg a mini SQL-re sem.
-
driver18
tag
Üdv,
Az első problémám, amire választ keresek, de sehol nem találok, hogy amikor a sok kép közé (amikből filmet szeretnék készíteni) importálok egy videót, azt nem játssza le a program. Próbáltam avi-t, próbáltam wmv-t, de semmi.
Segítségeteket kérném, aki jártas ebben a programban!Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hardcore café
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest