Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Morgenstern
üzenetére
Bennem tegnap tudatosult, hogy a Preview szó félrevezető. Kétféle Preview van: az egyik az a fajta, amit te is linkeltél (frissítési előnézet), a másik pedig a Release Preview Channel-en terjesztett frissítés. Legalábbis első látásra. Jobban utána kellene nézni a dolognak, de egy-egy Windows 11-es és Windows 10-es buildet megnézve, olyan, mintha először kiadnák a frissítést a Release Preview Channel-en, pár nappal később pedig frissítési előnézetként. Legalábbis én erre következtetek, mivel a frissítés azonosítója ugyanaz (KB), a buildszám pedig más. Én is akartam linkelni azt is, amit te, meg a Windows 10-est is, viszont nem tettem, mert ez a kettő már pont a frissítési előnézet, ami pedig nem Insider csatornán (Release Preview Channel) van terjesztve, így nem is kellene ebbe a topikba kerülnie. A két verzió a következő:
Releasing Windows 10 Build 19045.4472 to Release Preview Channel
Jelenleg már a sima Preview van belőle, ami a 19045.4474-es build. Mindkettőhöz a KB5037849 frissítés tartozik.Releasing Windows 11 Builds 22621.3668 and 22631.3668 to the Release Preview Channel
Jelenleg már ebből is a sima Preview van, ami a 226x1.3672-es build. Mindkettőhöz a KB5037853 frissítés tartozik.Érdekes, eddig ez fel sem tűnt. Mindig tanul valamit az ember, még ennyi idő után is.
A lényeg, hogy hivatalosan csak az eredeti (első) buildek tartoznak ebbe a topikba, a másodikak már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm