Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ááá, éngyőztem
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 19555Az USB3 problémát javíttották megnézem, tényleg változott-e.
"We’ve resolved an issue where certain external USB 3.0 drives ended up in an unresponsive state with Start Code 10 after they were attached."De kaptam egy újabbat is, asszem.
"We’re investigating reports that certain devices are no longer sleeping on idle."
Hát, nálam ez is megvan, de nem a19555-től, hanem már az 51-essel sem akart elaludni a gép. Persze, ha erőszakkal bealtatom, akkor igen, elalszik, és úgy is marad, de a beállított 30 perc idle leteltével nem történik meg az alvás.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest