Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendben, beteszem oda

Egy másik kérdés:
Beléptem ugye az insider programba, de mivel magyar a rendszerem, nem jött rá semmi. Ma felfrissítettem a Creators-ra, mert a rendes frissítéseknél volt egy link, hogy "elsőként szeretne hozzájutni..blabla" és onnan egy oldalra vitt, ahol lejött a frissítéshez egy segéd, és szépen fel is tette.Most viszont ugye indítás(sleepből is) után zaklat a fentiekkel, hogy változtassak az adatküldési beállításokon. Nem akarok, gondoltam inkább kilépek, úgyis a Creator miatt léptem csak be(vagyis mert bajom volt az előző public build-el). Insiderből kilépéshez ugyanakkor meg kéri, hogy álljak vissza egy legutóbbi public kiadásra, de vicces, hogy elvileg azon vagyok. Vagy nem? A Creators update még insider-nek számítana?
Ha rányomok itt a visszalépésre, csak a Helyreállítási lapot hozza fel, de nem kezd bele semmibe.
Ha itt rámegyek, hogy visszaállítás az előzőre, akkor vaj' mire állna vissza, vagy mit akarna csinálni, ha Insider programon belül egyetlen build sem érkezett nekem?
Legyalulni mindent nem akarok, akkor magyarul most megszívtam és ördögi körbe kerültem?
Szerk.: Na, most látom, hogy teljes méretűre állított alkalmazások még mindig rálógnak a fentre helyezett lapos tálcára.. Örülök, hogy ezt sikerült megoldani..

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- XMLTV EPG letöltő progi
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm