Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendben, beteszem oda

Egy másik kérdés:
Beléptem ugye az insider programba, de mivel magyar a rendszerem, nem jött rá semmi. Ma felfrissítettem a Creators-ra, mert a rendes frissítéseknél volt egy link, hogy "elsőként szeretne hozzájutni..blabla" és onnan egy oldalra vitt, ahol lejött a frissítéshez egy segéd, és szépen fel is tette.Most viszont ugye indítás(sleepből is) után zaklat a fentiekkel, hogy változtassak az adatküldési beállításokon. Nem akarok, gondoltam inkább kilépek, úgyis a Creator miatt léptem csak be(vagyis mert bajom volt az előző public build-el). Insiderből kilépéshez ugyanakkor meg kéri, hogy álljak vissza egy legutóbbi public kiadásra, de vicces, hogy elvileg azon vagyok. Vagy nem? A Creators update még insider-nek számítana?
Ha rányomok itt a visszalépésre, csak a Helyreállítási lapot hozza fel, de nem kezd bele semmibe.
Ha itt rámegyek, hogy visszaállítás az előzőre, akkor vaj' mire állna vissza, vagy mit akarna csinálni, ha Insider programon belül egyetlen build sem érkezett nekem?
Legyalulni mindent nem akarok, akkor magyarul most megszívtam és ördögi körbe kerültem?
Szerk.: Na, most látom, hogy teljes méretűre állított alkalmazások még mindig rálógnak a fentre helyezett lapos tálcára.. Örülök, hogy ezt sikerült megoldani..

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Syl: UPS - te áldott!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm