Aktív témák

• daimonion

senior tag

válasz Vasinger! #983 üzenetére

Ha megnyitod az ezta gépet ott fog figyelni a skydrive mappád szépen és a jobb egérgomb tulajdonságok füllel még tudod beállítani..Épp ma hívták fel rá a figyelmemet..

eygébként meg Én úgy tudom, hogy az MS NEM ÁLLÍT minden egyes user mőgé fegyverest és lövi fejbe ha nem a win8 vagy 8.1 -et használja..Szerintem NEKED sem tették kötelezővé a frissítést ha meg voltál elégedve a Win7-el..ha meg úgy vettél win 8-at hogy előtte nem néztrél utána hogy mit kapsz a pénzedért akkor nehogymár az MS legyen a hibás ...Bocsi hogy így leszóllak de tiszta agyrém kezd kialakulni úgy akarják egyesek beállítani a win8-at és 8.1 et mintha egy kötelező valami lenne.
    Egyébként meg már lassan 6 hónapja jönnek az ujabb és ujabb infók a 8.1 röl..olvasgatni kell utána..Azt pl már régóta lehetett tudni hogy a skydrive integrálva lesz a 8.1 be..ha meg beleintegrálják akkor logikus hogy nincs külön asztali alkalmazás..Az persze nem logikus hogy miért nem lehet egy MS fiókból váltani két Skydrive között de remélhetőleg változtatnak rajta..

Szerintem az is logikus lépés volt hogy összefésűlik szép lassan a WP és Asztaki rendszereik kinézetét így aki WP-t használ és windows 8 /8.1 et akkor símán tudja hogy mit hol talál és ugyanaz a felúlet fogadja...Az alkalmazásait meg meg tudja nézni mindkét eszközén..Mi is ebben a baj ???

Aktív témák