Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Win10 tud kezelni 2 db procit? Van nálam egy szerver alaplap ha igen akkor megpróbálom rá varázsolni
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Kérdés... van egy win frissités amit nem szeretnék a gépemen látni, de az automata update-t nem akarom kilöni, leszedni le tudom de a következö inditásnál vagy kb 1/2 óra mulva ott figyel hogy telepiteni szeretné.... hogy tudom meggyozni a Win-t hogy én meg nem?Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz Rainman05 #102189 üzenetére
A hálózati eseménynaplónak van hozzá valami köze, de lehet baromságot irok...rémlik nekem még egy másik gépnél volt valami hasonló tünet....
Ha tudod ,hogyan kell állits be a gépednek egy manuális ip cimet és kész...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Egy tök banális hibába futotam bele
Adva van egy egy otthon hálózat magyar nyelvű win7 es , ahogy angykönyvben meg van irva... Hálózat megosztás engedélyezve ,meghajtók megosztva ,biztonsági résznél "Minedenki" engedélyezve, jelszóvédelem kikapcsolva..... szépen és jól működik mindenki látja a másik megosztott eszközeit... hdd ,nyomtató stb.
Csavar:
Van itt egy angol win10 -es laptop amit szeretnék beilleszteni a hálózatba...
Át van állítva magyar nyelvre de mind1, az a problémám ,hogy hiába van ugyan úgy beállitva ,egyszerűen nem hajlandó látni a hálózati meghajtókat....hálózati gépeket látja de pl hálózati meghajtóként "\\server\e " azt irja nincs ilyen meghajtó.... próbaképp dobtam bele másik hdd-t magyar friss win10 el simán megy... linux alatt is megy
pingelni tudom a server gépet / internet is megy /routert is látom simán csak ha angol az alapnyelv akkor nem megy... ugyan ugy nem tudom elérni az angol win10 es gép megosztásait...
tüzfal miegyébb nincs/kikapcsolva
Hol ronthatom el?Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz SwissAirplan #103964 üzenetére
Ha jól emléxem csökkentett módban rendszergazdaként lépsz be ,és készitesz egy fiókot amivel be tudsz lépni.
Vagy elinditod a telepitöt és "tiszta telepitést kérsz ,ahol törölheted az összes particiót is igy mindent törölhetsz a gépről... win7-et /felhasználoi fiókot stbEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
-
-
ricsi99
addikt
Van ebben az "angol" win-ben valami...érzésem szerint stabilabb mint a honosított win ,de lehet csak bebeszélem magamnak
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz Doky586 #105388 üzenetére
Na de 4 bill?
Ki szoktam hetente rázni belőle a hamut ... cigizek ezerrel ,de majd megnézem hátha beszorult a gombok alá 1-2 komplett billentyűzet....
csájna egért megértem... annyira modern cucc ,hogy 2 driver kell ,hogy lekezelje.....[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz ben-ga #105402 üzenetére
A régebbi notik c2d és elődei iszonyat háklisak voltak a ramokra.
Itt a biosfrissités nem szokott segíteni ebben....
Volt ami ment benne volt ami nem... mind1 hogy a szabvány szerint kellene mennie.
Vagy úgy veszel ramot használtan ,hogy az eladó garanciát ad hogy a te tipusodban megy ,vagy viszed magaddal a laptopot és a helyszínen kipróbálod....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
-
ricsi99
addikt
válasz szimi57 #105409 üzenetére
X64 azt jelenti ,hogy egy adott program többet használhat mint 4gb... szóval az oprendszernek ilyen szempontból nincs más köze a játékokhoz
Swap méretét alapból a win kezeli...a metódus az ,hoy lefoglal helyet és azt használja memóriának.... ha van azért az adattárolódon hely... azt azért nézd meg.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz dethroner #105456 üzenetére
Csak elméleti tipjeim vannak sajna , én telepitéskor ez lelövöm.
A felhasználói fiók lehet online... amikor telepitéskor szépen bepötyögöd neki a nevet jelszót és akkor a felhöböl lecibálja az adataid.... vagy lehet off line
Itt van valami leírás róla ... nétd meg hogy a te fiókod melyik ...lehet on-line ezért nem tudod kivégezni a jelszó bekéréstEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz dethroner #105490 üzenetére
Local fiók: a te gépeden van minden.
Ms fiók: mint a guggli ,tárol rólad mindent.. ha más gépen belépsz akkor a te beállitásaid lesznek.Local fiók.. ha nem akarsz nem kell jelszó.
MS fiók: kell jelszó mert anélkül nem enged a fiokodhozEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Szia
Telepitésnél választhatsz offline fiókot is ,nem kell az ms fiók ,ha nem akarsz.
Telepités 1-1 ugyan az csak a végén megkérdezi a lábméreted is.
Arra vigyázz ,hogy telepítésnél szeret felpakolni egy boot managger-t igy bezavarhat rendesen.
Irtad van egy "backup win-ed"
Ideális az ha azt most igy letörlöd ,és amikor telepitesz ,fizikailag lehúzod az összes többi hdd/ssd-t mert ha nem agyas módon ráír az ssd re és aztán ha leírtod vagy egyéb akkor szívás van.Lehető legfrissebb verziót rakd fel ,mert utánna is minimum 1/2 órát tekergeti a hdd-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest