Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki7
tag
Norton Ghost 15 bootlemezzel el tudom menteni a W10 particióját úgy, hogy egy estleges sérülés után visszatölthető legyen?
W7-nél nagyon bevált nekem ez a módszer.
Kipróbálnám W10-el is, de tartok tőle, hogy fejreáll az egész gép a helyreállítás után. -
szaki7
tag
válasz King Unique #133945 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
-
szaki7
tag
Tudnátok ajánlani egy külső, UEFI bootolható, lemezkép készító/visszatöltő programot, ami betömörítve lementené a WIN10 particiót? Biztonsági mentést szeretnék készíteni HDD hiba/vírustámadás esetére.
Eddig Norton Ghost 15-öt használtam, de az nem UEFI bootos és az új gépem sajnos már csak az UEFI boot-ot tudja. -
szaki7
tag
válasz Doky586 #134598 üzenetére
Egy újszülöttnek minden hír új. Egyszerű felhasználó vagyok és most vettem az első notebookomat, ami csak uefi.
Ezért is különösen értékesnek tartom ezt az infót.
Elég a C partíciót mentenem a jövőbeli helyreállításhoz vagy a mellette levő SYSTEM (none) és a Windows RE tools partíciót is mentsem? -
szaki7
tag
Egy nyugodt win10-et szeretnék, ami csak azt csinálja, amire utasítom.
Semmi frissítés, semmi Microsoft kapcsolódás, semmi önálló munka.
Lehetséges? Van erről egy jó leírás?
(A veszélyekkel tisztában vagyok és vállalom.) -
szaki7
tag
válasz King Unique #134653 üzenetére
Visszaolvastam 50-et, de nem találtam, amit említettél.
Talán félreértettél, nem csak a frissítéseket akarom kikapcsolni, hanem teljesen nyugodt w10-et szeretnék, ahol nem zabálja rendszeresen a CPU-t mindenféle (számomra) értelmetlen dolog. -
szaki7
tag
válasz Doky586 #134655 üzenetére
Egy HP notebookot vettem, gyárilag rajta van a W10home.
A services.msc-ben a Windows Update-et már kikapcsoltam.
A SoftwareDistribution mappát kitöröltem.
Nem csinálok semmit, de még mindig tekergeti a "szolgáltatásgazda: társzolgáltatás" és egyéb marhaságok. Ezekkel lehet valamit kezdeni?
Van egy varázsszó, amit valahova beírok és akkor megnyugszik? -
szaki7
tag
A "Modern Setup Host"-ot hogyan lehet kitörölni? W11.
Iszonyúan pörgeti a proc. hűtőt és bár nem tudom, mit csinál, gyanítom, hogy jól meglennék nélküle. -
szaki7
tag
Macrium Reflect nem látja a meghajtókat. Egy új Acer Aspire3 laptopot (gyári W11-el) próbálok használhatóvá tenni.
Minden gépemen a Macrium Reflect-el csinálom a biztonsági mentést, ezért lenne fontos, hogy meglássa a meghajtókat.
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest