-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
Armagedown #156938 üzenetére
Teljesen jónak tartja azt a 2025(+) ütemezést a saját hatékonysága szempontjából, ahogy kivettem a szavaiból.
Jövőre használja majd a 10-est(Pro), "termel" a 10-essel, nem pedig foltozgatja a "pénzért adtam ezt az elcseszettet ugyan, de semmi felelősséget nem vállalok"-11 program legújabb változatát.
A magam én is hasonlót csinálok! Én önállóan is tudom pazarolni saját időm, nem kell ebben "segíteni" milliárd-$-kért!
-
5leteseN
senior tag
válasz
I02S3F #156925 üzenetére
Akkor a Pro elég lesz neki az otthini net-Yt-film-írogatás dolgokhoz.
Redmond szerintem a sok "(W11-re) rá-/átvezető cseszegetések" ellenére kegyesen ki fogja tolni ismét a határidőt. Egyébként szerintem igaza, van a saját szempontjából, a saját ideje szempontjából így hatékony.
Tanítanám a sok rángatható média-bábnak ezt (is)....
!
-
5leteseN
senior tag
válasz
I02S3F #156923 üzenetére
Én is memmontam' a Gazdinak, de még bele van égve a buksiba a W10-en összeszedett élmény, és megszokás.
Még valóban lehetnek komoly előnyei egy alig gyengébb, de megszokások miatt neki még sokkal jobban, gyorsabban kezelhető W10-nek, mint egy átálással-tanulással-újdonságokkal lassított W11 (Pro ?).Szerintem jövőre még learatja(tervei szerint) ennek tudás-tapasztalat szintnek a kimaxolt előnyeit, és egyúttal átvészeli a 24H2 hibáit.
Van benne logika!
Ha a válaszodból jól sejtem, akkor az Enterprise valamiben jobb? Miben?
-
5leteseN
senior tag
Egy 10-esnél megakadt vasnál a Pro vagy az Enterprise ad több lehetőséget a felhasználónak?
Az AI/MI lesz érdekes nála(is
) rövidesen.
-
5leteseN
senior tag
válasz
arfer #155769 üzenetére
A DELL SupportAssist-ot használod?
Ha nincs a támogatás fizetve a DELL-nél, ezt akkor is tudod futtatni és telepíti a gyártói meghajtókat, ami mégsem kell, ki tudod kapcsolni(VGA-k PöLö).
Nálam volt gond a gyári WiFi-vel, visszatérő!
A Windows automatikus meghajtó-frissítést ki kellett kapcsolni, mert sokáig az újraindításkor a W felül is frissítette a hibás W-s driverrel.Utána asszem' javították már azóta ezt a W-s hibát, de én bekapcsolva hagytam a W-s frissítés-tiltást.
A javítást én egy USB-s WiFi-vel csináltam(mert ugye a gyári WiFi meghajtója mindig hibásra W-frissült), így tettem fel a DELL oldaláról a Support Assist-ot, az pedig utána az a többi DELL meghajtó programot. és új BIOS-t, egyebeket...
Sokat javult. Szerintem érdemes megcsinálni!
-
5leteseN
senior tag
válasz
bozsozso #155733 üzenetére
Ha több (meglepően)sikeres Windows 10-11-es hibaelhárításom módszereit összerakom, akkor kb az jön ki belőle, hogy sok hibát az Eszközkezelő-ben rejtőző (nem látható) eszköz és azok drivereinek a közben felrakottakkal történő összeakadása okoz.
Erre gyanúsan nekem a DDU sikeres megoldása jutott jó példaként eszembe, amely kb ugyanezt(és még néhány dolgot) csinál: ezeket az Eszkökezelő-ben a "Rejtett eszközök megjelenítése" bekapcsolása után láthatóvá váló és az összeakadásokat okozó "sorokat" kiszedegetve úsztam meg több(nagy veszteséggel járó) Windows-os újratelepítést!
Az eltávolításkor a drivert általában nem szedettem le a W-zal amikor volt azzal a driverrel aktív eszköz(VGA PöLö), mert akkor az újraindítási gondokat okozhat. Emlékeim szerint ez(nálam ! ) elég volt.Volt, hogy fél óráig szedegettem az Eszközkezelő-ből a halvány-szürke sorokat, de a CAD-CAM-es cég imába foglalta a munkámat és szép prémiummal díjazták az "IT-favágásomat"(kézzel törölgetés).
Pár éves munkájuk maradt meg, gyorsan csináltak is Back-Up-ot! Helyesbítek: kettőt a siker utáni héten!Ha régóta futó az OP-rendszer, akkor sok korábbi eszköz-bővítés után marad ez-az. Ezekből sajnos csak idő kérdése az összeakadás.
PöLö: Saját gépen volt, hogy a szokásos keddi W-frissítés akadt össze az eszközkezelős "maradékkal".
Ez nem is kimondottan a W hibája volt: 4. éves Windows-ról van szó, kb 2-3-tucat hardver tesztelgetés és csere és azok "maradéka" után.Szóval én megnézném a helyedben ezt a lehetőséget.
Pár kattintással látható lesz, hogy az itt található sok rejtett eszköz lehet-e a gond forrása, vagy nézni kell a következő hibakeresési lépést! -
5leteseN
senior tag
-
5leteseN
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #155694 üzenetére
Nem tudom milyen kijelzőid vannak, nálam voltak-vannak gondok, mert a régebbi TV-k monitorkénti használatakor nem mindig tudnak még (PL: a korai plazma-TV-k) infót küldeni a HDMI-n a PC felé, hogy milyen felbontást tudnak-kérnek, Ezért ezeknél sokszor nincs BIOS-képernyő, BIOS beállítási, gyártó-céges logó, stb...
Erre egy régi, "fa-ék" VGA-monitort használok ilyen eseteknél elsődlegesnek. -
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #155657 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tudok a frissítés szüneteltethetőségéről. Használom is, szinte mindig hétvégén frissítek, miután csináltam egy gyors "lapszemlét", hogy van-e rossz hír a W10-11-ek frissítéséről. Most-ma ráérek(viszont most hétvégén valószínűleg nem) és így még nem telt el szokásos türelmi időm hétvégéig. Ezért érdeklődtem.
Egyébként pedig bármikor frissítek a 35 napos felfüggesztés alatt-után, az utolsó-kedd frissítése mindig is egy "fekete-ló"(előző frissítéseknél komolyabb bizonytalansági tényező) marad.További szép napo(ka)t! ...+
!
-
5leteseN
senior tag
A szokásos keddi W10-frissülés rendben van?
Nincs benne-vele hiba? -
5leteseN
senior tag
válasz
tordaitibi #155649 üzenetére
Próbából vedd-ki/tilts-le azt a "maradékot", és nézd meg, hogy megoldódott-e a probléma!
-
5leteseN
senior tag
Ehhez téma-közeli kérdésem lenne: ha van két USB-s WiFi-m (és esetleg még egy(-két
) vezetékes hálózat is
), akkor azt hogyan tudom egy gép alatt egyszerre (akár a letöltésnél megosztva-összegezve is) használni?
Kéne-kéne-kéne...
-
5leteseN
senior tag
válasz
Stitch #155596 üzenetére
Talán a "Szürke üzleti zóna" a jó kifejezés ezekre, ahol a fehér a jogszerű és a fekete a tiltott-jogszerűtlen üzlet.
Maga a Microsoft sem lép fel ezek ellen komolyan(a gyakorlatban, szóban meg bármi...), mert az esetek jelentős részében ez az első lépcső lépcső (a használat megszokása után) a jogszerű Windows megvásárláshoz.
Például: valamelyik frissítésnél a "szürke példány" lefagy. Vagy egy újabb ötöd-/tized-áras "szürke példány" vétele(ami lebonyolítása általában 1-2-3-nap kimaradást okoz a használatban), vagy egy teljes árú Windows (kb 15e Ft-tól a végtelenig Ft) vétele és kb "azonnali" folytatás(a mindkét esetben szükséges Windows toldozás-foltozás idővesztesége után).
Hajrá!
-
5leteseN
senior tag
Kösz-kösz!
Futok pár külföldi kört még.
-
5leteseN
senior tag
Üdv mindenkinek!
Az iránt érdeklődöm, hogy van-e olyan program W11-re amivel az alaplapi ventik fordulatszámát tudom a W11 számára látható hőfok-érzékelők értékéhez kötni. A nehézséget esetleg az okozhat, hogy akár a VGA kártya, vagy a RAM hőmérséklet értékéhez is szeretném kötni ezeknek az alaplapi venti csatlakozókra kötött hűtőeszközöknek a fordulat(teljesítmény) szabályozását!
Van ilyen program?
-
5leteseN
senior tag
Megoldottam a kevésbé elegáns(nak tűnő, de sokkal hatékonyabb) boot-olós pendrive-ról(FreeDos).
Az eredeti BIOS-t is lementettem ílyen módon, de le is töltöttem a netről.
Az eredmény(tuning-BIOS) nagyon OFF lenne itt, majd a saját témáiban!
Kösz' mindenkinek!
-
5leteseN
senior tag
válasz
csixy #155498 üzenetére
Értem, ez lenne az első futtatás, de nem is tudja futtatni!! EBBŐL a videóból szedem, ott ismeri ezt a vasat!
Ezt rakja a log-file-ba: Error 2: Failure. Unexpected error occurred
+ a többi!
Valami útvonal(path) "gabalyodásra" tippelek a beállításoknál, ami miatt nem tudja, hogy mit csináljon ezzel a Terminál.
A "sima" Teminálnál reklamál, hogy Rendszergazdai jogok kellenek, amikor ez megvan, akkor meg nem tud mit kezdeni vele?
...vagy nem!
-
5leteseN
senior tag
válasz
Csupingo #155495 üzenetére
Paraméterekkel kéne futtatnom teminálban és látni az üzeneteit is, nem csak sima indítás kell.
Mikor simán beírom az alkalmazás nevét + paraméterek akkor ez jön:
fptw64.exe : The term 'fptw64.exe' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable progr
am. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:1
+ fptw64.exe -d backup.rom
+ ~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (fptw64.exe:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException... pedig Terminal-os "dir"-re kilistázza, és ott is van a helyi könyvtárban!
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Bár W11-nél merült fel, de szerintem a 10-esnél is ugyanaz: A Fájlkezelő címsorában mit kell a cmd -vel csinálni, hogy rendszergazdaként nyissa meg majd a Terminált az adott könyvtárban?
Utána ott elindítanék egy alkalmazást paraméterekkel. Hogyan is?
-
5leteseN
senior tag
válasz
Ryder62 #155426 üzenetére
Ha be van kapcsolva a "Fájlok indexelése" és az "Antivírus szolgáltatás", akkor meg is van a két legesélyesebb belassító folyamat.
Célszerű ránézni az automatikusan induló programok listájára is.
A Ccleaner-t nem véletlenül vette meg a Microsoft, egész jól végzi a Rendszerleíró tisztítását is.
Én első körben ezeket szoktam magamnál megnézni hasonló probléma esetén. -
5leteseN
senior tag
válasz
AMD Power #155413 üzenetére
Kiegészítve (letelt az idő):
Én EZZEL(ValiDrive) a nekem is itt javasolt programmal buktattam le a Fake-átverős-1/2TB-os pendrive-ot az eladó céggel együtt.
Teszteld le!
Egyébként már ott is gyanús lehet a dolog, ha csak USB 2 körüli sebességet tud a "sok-TB-os" pendrive(DiskMark), ugyanis USB 2-es, 4-8-16(-32?)GB-os pen-tárolókat szoktak átépíteni az 1-2-3-...TB os "csodákká".
Ha a sebessége csak USB 2 alatti, akkor jöhet a Validrive, és ha sajna-igazolódott gyanú, akkor pedig a minél gyorsabb pénz-visszakérés, nehogy kifuss az időből(ha új, vagy netes vásárlás volt jár)!
Sok kínai-s USB 2-3-as átverésnél még az USB 3-as csatlakozóhoz sem veszik a fáradságot és nincs meg darabra sem az USB 3 szabvány 5-darabos érintkezősora sem:
(Az USB 3-nál(kék) a kicsit kiemelkedő, hátsó 5 érintkezővel biztosítják az USB-3-as emelt sebességet. Előtte az első sorba ott van az USB 2 szabvány szokásos 4 érintkezője.)...esetleg a az "USB 3-kékre" futja a "kínai-s költség-optimalizálásból"!
-
5leteseN
senior tag
válasz
AMD Power #155407 üzenetére
Én EZZEL(ValiDrive) a nekem is itt javasolt programmal buktattam le a Fake-átverős-1/2TB-os pendrive-ot az eladó céggel együtt.
Teszteld le!
-
5leteseN
senior tag
válasz
andaman #155323 üzenetére
Nálam hasonló hiba a driverek újratelepítése után oldódott meg, beleértve a WiFi felé a kapcsolatot biztosító alaplapi chipset-, rendszer-drivert is. Pontosan nem tudtam azonosítani, hogy melyik miatt volt a hiba, mert mindkettő ágat egyszerre frissítettem. A PC gyártó saját driverei elsőbbséget élveznek! Célszerű ezeknél letiltani a Windows automatikus driver-frissítését, mert az felül fogja írni a gyári meghajtó programot és ismét előjön a korábbi hibakeresés az összes hátrányával.
Más is lehet. Nálam ez volt a megoldás, többször, több "vasnál": DELL, HP, ....
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Már nem emlékszem, hogy hogyan kell megadni, hogy a parancsikonban valamilyen paraméterrel fusson le az alkalmazás.
Például, hogy a Firefox több verzója, felhasználója közül valamelyik, rendszergazdaként, vagy más paraméterrel...
A végén, ahogy szoktam
:
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok! Egy program indítás után kb ugyanakkor rendszeres összeomlás, hibaüzenet, W10-újraindítás következik.
Megnézném, hogy Mi a .... van?
Hol van ez a logfile a sok közül, amiben az összeomlást követő újraindulás után(most) egyszerűen-gyorsan meg tudom ezt a gondot keresni? -
5leteseN
senior tag
Nem indítja a Power Shell rendszergazdaként a lenti programot.
Miért nem? -
5leteseN
senior tag
válasz
Doky586 #154114 üzenetére
Ha pedig az az USB csak 2.0-ás, akkor az tragikus(an lassú) lesz!
Kis összehasonlítás számokban arról amiben megelőztek a többiek(a nagyobb számok a jobbak):
A két alsó sor a gyakorlatban érdekes számsor, a véletlenszerű-4KB-os méretben ki sem merem mondani mennyivel gyorsabb(és megbízhatóbb) a két másik megoldás az tieddel nagyjából egyenértékű elsőhöz képest.
Alattuk leírva a tesztelt eszköz!Összehasonlításul a végére ugyanennek a rendszernek a HDD-je,
aminél a külső pendrive ugyan gyorsabb, de azért a HDD sokkal megbízhatóbb(volt nálam).Cseréltem is azonnal, az USB 3.2Gen2-es pendrive-ot a SATA-SSD-re már a teszt közben véglegesítve a sokkal gyorsabb változatot, így: A sorban 2. Pd-ot cseréltem egy a sorban kb a 3. tudás-szintű SATA-SSD-re próbából, majd látva az eredményt, mindjárt úgy is maradt az akkori próba-üzem tárgyát képező 10 éves "laposban". Mindez annak ellenére, hogy az egy kb 10 éves SATA-SSD volt, nem is egy modern középkategóriás SSD.
Megéri "beruházni" pendrive/mem-kártya helyett egy jobb állapotú használt-tesztelt SSD-re!
"Csak" Ég és Föld a különbség. -
5leteseN
senior tag
válasz
Ablakos #154107 üzenetére
Nekem a Rufus 5-10 perc között írja. Valami gond van vagy a Windows-képállománnyal, vagy azzal a háttértárral amire írni szeretnéd.
Ellenőrizni kellene mindkettőt. Az USB-re a validrive.exe-t javaslom, A Windows-ISO-ra az ellenőrzést nem tudom(eddig újra letöltöttem, ha gyanús volt), de biztos arra is van több ellenőrzési megoldás is.
Az újabb Rufus-oknál van kettős (UEFI/EFI) módú telepítő készítés is, ha régebbi vason is szeretnéd használni, de a konkrét előhívása most nem jut eszembe(egyszerű egyébként). ű
Ha kell => Gugli Barátunk...WinToGo-ról szólt mindez természetesen!
-
5leteseN
senior tag
Az XTU nem ismer-akar kezelni egy CPU-t ami pedig jó lenne!
A Yt-on mondta egy srác, hogy ki lehet ezt is kerülni(mint a W11 követelményeket), de ment tovább, hogy hogyan.
Erről tud esetleg valaki valamit?
-
5leteseN
senior tag
válasz
qqcqqc #154015 üzenetére
Ez sem rossz, sokat tud.
Kicsit más kellene nekem: hasonló, mint GPU-Z "Sensors" módjában, amikor kiírja, hogy hány W-ot fogyaszt a VGA és azon belül akár azt is is, milyen eredményt kérek(átlag, csúcsok, grafikon mekkora idő-sávban, stb...).
Ez a pillanatnyi fogyasztási adat kellene nekem minél több hw-elemre, mert kíváncsi lennék, hogy miből tevődik össze a PC-m teljes fogyasztása, a gyártók által összevissza megadott adatok helyett.
Ebből a kívánság listámból tudott több elemet a példának hozott zenpower Linux-os szoftver, ennek keresném egy W-os analóg változatát. W-os zenpower változat nincs!
Eddig még nem jött velem szembe hasonló W-os progi.
Úgy emlékeztem, hogy a HWiNFO tudja, de nem találom ezt a funkciót benne mégsem. -
5leteseN
senior tag
Ilyen:
van esetleg Windows-ra?
Linux alatt zenpower a "fedő-neve".
-
5leteseN
senior tag
válasz
kispx #153952 üzenetére
Azt szeretném elérni, hogy egy ritkán(szinte soha ?) nem használt betűt megadva a (Mentős-Segítő=>Rescue) pen-nek, tudjak készíteni az Asztal-okra egy Parancsikon-t, amivel a PC előtti generációs rokonság is el tudja majd indítani, miközben az őrületbe kerget a telefonon, amikor próbálok az após-anyós+ismerőseiknek segíteni.
Ehhez lenne pótolhatatlan előny ennek a generációnak (és segítség nekem), ha minden gépen azonos meghajtó-betű alatt tudna szerepelni ez a nekik oda adott, postázott pen!
Ez lenne a háttér-történet a feltett kérdéshez. -
5leteseN
senior tag
Azt meg tudom oldani, hogy a pendrive betűjele mindig ugyanaz legyen?
Nyilván, ha még nincs olyan, pl: X:, Y:, V:, Z:, ... -
5leteseN
senior tag
válasz
Ryder62 #153412 üzenetére
Nekem az aktuális C: meghajtón 247GB szabad terület van!
Gondolom-remélem, hogy nem a pár-száz MB-os rendszer partícióra akar telepíteni valamit, mert azon természetesen nincs ennyi hely!A közben íródott hszben megjött a hír, hogy de, egy Msoft-gazdaságos méretezésű terület bizonyul kevésnek.
2 hét alatt (kb) nem sikerült kijavítani.
Gratulálnék Billiek. Valaki tudja a számát? -
5leteseN
senior tag
válasz
Cblacksmithc #153341 üzenetére
Hálám (és még sokan másoké) örökké üldözni fog!
-
5leteseN
senior tag
Ez : 2024-01 Biztonsági frissítés x64-alapú Windows 10 Version 22H2 rendszeren (KB5034441)
A frissítés nem tud vagy akar települni egy hete sokadik alkalommal sem.
Ez: (0x80070643) a hibakód.A telepítés 05-áról ugrik 10-15mp után egyből a
"Nem sikerült telepíteni a frissítéseket, de később újból próbálkozunk. Ha nem szűnik meg a hiba, és megoldást keresne az interneten vagy az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni segítségért, a hibakódnak (0x80070643) hasznát veheti."+"Újra" lehetőségre. Van erről valami hír, amiről lemaradtam?
Elméletileg nem leget típusfüggő probléma, gyári driverek telepítve.
-
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #146244 üzenetére
...ismét de nem utoljára:
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
A gond: a WinToGo-val klónoztam pedrivra a W10-et, de a WTGo most nem akarja (ingyenes "üzemmódban") visszaklónozni a formatált eredetire, sem másikra, sem másik USB-s meghajtóra.
Van/mi a megoldás?
-
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #145961 üzenetére
12GB a RAM !
Notebook.
Kell egyáltalán lapozó file?
Gyorsan nem tudom a képernyő -mentést berakni, inkább beírom, adatok, C, meghajtó:
Méret: 64 GB
Szabad: 3GB
Windows könnyvtár: 22GB
Program files (x64) kt: 12GB
Program files kt: 2,2GB
Program Data kt: 1,3GB
Users kt: 4,5GB
File-ok(a page file sys-el): 12GBAMD kt: 5GB
-
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #145958 üzenetére
Akkor még "közbe-kérdezek", pl.: a 12GB-os pagefile.sys törölhető?
-
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #145956 üzenetére
A 65GB-os eredeti ("szétpartícionált")HDD-ről 50+GB-os méret-korában lett átlapatoltatva az eredeti W10 a WinToUSB-vel, ami 20+GB körüli mérettel sikerült.
Ez a rendszer hízza ki gyorsuló ütemben a 64(régi rendszer szerint csak 58)GB-os pendrive-ot.
Történt közben sok W10 frissítés és kettő a Blitz-nél.
Log-fileok???
-
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #145954 üzenetére
Ezek többségét elvégeztem, az egyenkénti "bogarászásban" segítene, ha látnám folyamatosan/mindig a könyvtár méreteket. Ezt hol lehet beállítani?
...és még: gyanítom, hogy a frissítések során letöltött GB-ok miatt van ez a helyzet, annak ellenére, hogy kiadtam a parancsot a rendszerállományok törlésére.
Ezeket a letöltött GB-ok at hova teszi?
A WinToUSB után ugyanez a csomag csak 20+ GB volt.
Sok W10 frissítés és 2 hónappal ezelött.
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Egy többpartíciós vinyón tele lett a 65 GB-os(nem bővíthető) partíció, "csak" W10, +WoT Blitz, +Firefox, semmi letöltések, pazarlások , mégis tele van.
WooT Blitz(becsülve, max):10GB,
Firefox: 1-2GB.
W10: ...a többi ???(...bocs, de:WTF?)Hol keressem a sok GB "felesleget", amit törölni lehet?
-
5leteseN
senior tag
Notebook hibernálásból tudok billentyűzettel/kóddal ébreszteni, vagy nyitogatnom kell?
...ha lehet -remélem- akkor hol állítható be?
Windows 10, 1 hetes frissítéssel.
-
5leteseN
senior tag
Az egyre többet hibázó HDD-ről szeretném a W10-et klónozni pendrive-ra, és innen használni, amit majd visszaklónoznék a napok/hetek/ismeretlen idő után beszerzett SSD-re.
Aktivált W10, sok mentett könyvjelző, jelszó, telepített "izékék", amiket megtartanék.Megoldható? ...úgy sejtem/remélem igen, =>Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest